OM | “Valencia” naar de rechter

Onderzoek Valencia: ambtelijke corruptie in verband met de afgifte van verblijfsvergunningen en valsheid in geschrifte bij de Toelatings Organisatie | Extra

Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao heeft op 28 maart 2018, E.R.C. (Curaçao, 1965) , L.L.M.L. (Curaçao, 1969) en I.A.T. (Curaçao, 1964) gedagvaard voor een ‘regiezitting’ op woensdag 11 april om 14:00 uur.

Het betreft de verdachten in de zaak “Valencia”, een onderzoek naar ambtelijke corruptie in verband met de afgifte van verblijfsvergunningen en valsheid in geschrifte bij de Toelatings Organisatie (TO).

Het betreft een onderzoek van de Landsrecherche Curaçao (LrC) in samenwerking met het Team Bestrijding Ondermijning (TBO) en onder leiding van het Openbaar Ministerie Curaçao.

Bron: Openbaar Ministerie

5 Reacties op “OM | “Valencia” naar de rechter

 1. Let maar op E.C. zal een minimum strag krijgen gezien dat ze de by- site was van Nelson Navarro en dat ze gaat trouwen wanneer ze haar straf gaat zitten!

 2. @Trui. Ging gewoon om cash!!! En voornamelijk mbt Chinezen hoor. Geen vluchtelingen!

 3. Ik ben het wel een beetje eens met Eric Lapas (vooral bekend om zijn kinderachtige sexistische reacties) dat de vrouw van Navarro het misschien uit menslievendheid heeft gedaan.

  Echter, dat is moeilijk aan te tonen. Als zij zich heeft laten betalen zal dat onzichtbaar gedaan zijn, en niet middels faktuur of storting op haar bankrekening.

 4. Heb begrepen dat het om de vrouw of byside van voormalig PAIS minister Nelson “criminals, fasten your seatbelts’Navarro gaat.

  Tja, PAIS. Heb er op gestemd maar is gebleken een partij van nietsnutten te zijn met als trieste dieptepunt Alex Rosaria.

 5. “ambtelijke corruptie in verband met de afgifte van verblijfsvergunningen en valsheid in geschrifte”. Ik denk dat de rechter wel onderscheidt moet maken tussen “ideële motieven” en “geldelijk gewin”.

  Het zou best kunnen dat deze mevrouw dacht dat zij mensen die in eigen land te lijden heeft, wilt helpen. In dat geval denk ik dat een tik op de vinger of op de billen genoeg moet zijn. Als zij het uit geldelijk gewin heeft gedaan, moet ze natuurlijk aan de hoogste boom hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *