OM | Verdachte aangehouden in onderzoek ‘Hercules’

Volgens de Amigoe is ‘Hercules’ zijdelings gerelateerd aan ‘Saffier’

In het kader van onderzoek ‘Hercules’ is op 13 mei 2019 door opsporingsambtenaren van Team Bestrijding Ondermijning (TBO) in opdracht van het Openbaar Ministerie de man R.R. L. (57 jaar oud) aangehouden. De verdachte is in verzekering gesteld en zal worden voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.

De verdenking is dat de verdachte zich meerdere malen heeft schuldig gemaakt aan valsheid in geschrift. Op 14 mei 2019 heeft TBO onder leiding van de Rechter-Commissaris huiszoeking gedaan in de woning van de verdachte. Hierbij zijn onder andere administratie, computers en telefoons inbeslaggenomen.

Onderzoek ‘Hercules’ richt zich op het verhullen van geldstromen rond een kledingbedrijf door middel van valsheid in geschrift.

Het Team Bestrijding Ondermijning (TBO), de Anti-corruptie Taskforce van het Recherche Samenwerkingsteam (RST), is gespecialiseerd in de aanpak van corruptie en ondermijnende financiële economische criminaliteit. Het team doet daarbij onder andere onderzoek naar fraude, valsheid in geschrift en witwassen.

Bron: Openbaar Ministerie

2 Reacties op “OM | Verdachte aangehouden in onderzoek ‘Hercules’

  1. Ralph Palm de volgende?

  2. Volgens de Amigoe is ‘Hercules’ zijdelings gerelateerd aan ‘Saffier’

    Huh Saffier: Tromp ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *