Onderzoek Babel zo goed als afgerond

Voorlopige invrijheidstelling Babel-verdachte Gerrit Schotte. Foto's: Basha Bou

Voorlopige invrijheidstelling Babel-verdachte Gerrit Schotte. Foto’s: Basha Bou

Het onderzoek Babel, waarin oud-premier Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs worden verdacht van witwassen en valsheid in geschrifte, is op Curaçao zo goed als afgerond.
Dat laat het Openbaar Ministerie (OM) desgevraagd weten. Dit betekent niet dat het onderzoek helemaal klaar is; het is nog altijd wachten op het onderzoeksresultaat verkregen uit rechtshulpverzoeken.

Lees meer…
Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “Onderzoek Babel zo goed als afgerond

  1. Abraham Mossel

    Dit laat het OM desgewenst weten!. Deze mededeling in het Antilliaans dag blad vandaag is het exact geschreven stuk van weken geleden. Zit de boel vast, of word er door een paar kompanen van Gerrit de Raaf gesaboteerd bij post afdelingen. Ik ken iemand die jaren geleden ook huiszoeking had gehad op Curaçao op verzoek van een land uit Europa. Hele boekhouding in beslag genomen, netjes copy terug gehad. Alleen de originele Boekhouding is nooit bij de desbetreffende instantie aan gekomen. zaak geseponeerd. Het zal er wel op neer komen dat er iemand van het OM persoonlijk de stukken moet gaan ophalen anders zie ik het somber in voor het OM in de zaal Babel?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *