Open brief aan de heer Elmer ‘Kadè’ Wilsoe

open brief1
IK WAS deze week onaangenaam verrast u op een lokaal radiostation een pure leugen te horen verkondigen ten aanzien van mijn persoon in relatie tot mijn zus.


Zoals gebruikelijk meng ik mij niet in politieke discussies, echter als u mijn zus wilt aanvallen en dat probeert te doen door dergelijke onwaarheden de wereld in te sturen over mijn persoon, voel ik mij als burger verplicht u hierop te wijzen, zeker gezien uw status als ex-onderwijzer, ex-leraar, ex-gezaghebber van Curaçao en last but not least ex-minister van Justitie.

Mijn zus heeft mij nooit enige opdracht als accountant of anderszins gegeven bij het project Karla Omayra. Ik begrijp dat het u zeer bevreemdt dat dit niet is gebeurd, maar ik kan niets anders mededelen.

Indien u prijst stelt op de waarheid kan ik u de stukken, die het tegendeel bewijzen, doen toekomen.

Gezien mijn drukke programma hoop ik u niet meer te hoeven corrigeren in deze, ik zal echter niet schromen dit eventueel via het gerecht te doen.

K.N. LEEFLANG

Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *