Opgehangen vrouw is vermoord

kaarsWillemstad – Een geval van moord, zo stelt de familie van de opgehangen vrouw die maandagochtend door haar partner naar de polikliniek is gebracht, waarna de dood officieel werd vastgesteld.
In een gisteren afgegeven interview aan Telenotisia, ontkende de familie van de dode dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd.
Tijdens het interview verklaarden zowel de oma als een nicht van de overledene, dat ze ervan overtuigd zijn dat de vrouw zich niet heeft verhangen.
Een vierjarig kind van het slachtoffer zou volgens hen hebben gezien hoe de moeder werd gedood.

Volgens de familie was er al langere tijd sprake van fysiek geweld binnen de relatie van de vrouw en de partner die de familie verantwoordelijk houdt voor haar dood.
Daags voordat de vrouw dood door haar partner naar de polikliniek werd gebracht, zou ze een ping naar een vriendin hebben gestuurd.
De vrouw vertelde daarin dat haar partner zijn spullen had weggehaald, ze was weer vrijgezel.

De grootmoeder van het slachtoffer begrijpt niet waarom de partner niet eerst de familie waarschuwde toen hij de vrouw zou hebben aangetroffen nadat ze zich zou hebben opgehangen.
De familie van het slachtoffer woont vlak bij haar in de buurt.
Het slachtoffer zou binnenkort haar verjaardag vieren. Ze had aan haar grootmoeder gevraagd wat ze die dag samen konden doen.
Naar het oordeel van de familie houdt iemand die zelfmoord overweegt zich niet bezig met de viering van een verjaardag.

Inmiddels is de 20-jarige A.F., de partner van de vrouw, aangehouden omdat er aanwijzingen zijn dat hij de vrouw mishandelde, zo laat woordvoerder Norman Serphos van het OM weten.
Hij benadrukt dat de aanhouding vooralsnog geen verband houdt met de zaak van de opgehangen vrouw.
Het lichaam van de vrouw is door de autoriteiten in beslag genomen voor nader onderzoek.
De sectie op het lichaam zal waarschijnlijk vandaag of morgen plaatsvinden. Politiewoordvoerder Huggins was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *