Opinie | Eerstelijns verloskundige zorg

 Agnes Cobelens Dinairy Hart-Dossett, Peggy Jordan en Karin Stomp

Opinie Agnes Cobelens, Dinairy Hart-Dossett, Peggy Jordan en Karin Stomp

Op uitnodiging van de inspecteur generaal J. Huurman hebben de vrijgevestigde verloskundigen Cobelens, D. Hart-Dossett, P. Jordan en K. Stomp samen met J. Huurman vrijdag 8 december jl. een gesprek gehad. Doel van dit gesprek is geweest om onduidelijkheden en spanningen tussen ons op te helderen.

Wij zijn er van overtuigd dat wij samen met de heer J. Huurman het fundament hebben gelegd voor een vruchtbare samenwerking in de toekomst voor het veilig stellen van de zelfstandige 1e lijn verloskundige zorg op Curaçao.

Agnes Cobelens, Dinairy Hart-Dossett, Peggy Jordan, Karin Stomp

De verloskundigen:
Agnes Cobelens
Dinairy Hart-Dossett
Peggy Jordan
Karin Stomp

Een Reactie op “Opinie | Eerstelijns verloskundige zorg

  1. Ik kan niet zeggen dat het mij echt interesseert hoe het met deze verloskundigen afloopt. Wat ik mij wel aan erger is de foto met een man en een vrouw met een kindje. Waarschijnlijk hebben ze modellen voor gebruik want vind maar een vader die niet hard weg rent als hij hoort dat zijn vriendin zwanger is.

    Helaas zien we dit wat het ideale gezin moet voostellen, steeds vaker in tv reclames, gezinnen bestaande uit vader en moeder met kinderen. Waarom zo nadruk leggen op een uitzondering situatie?

    Ik vind dat daarmee de alleenstaande moeders flink tekort worden gedaan. Dat zijn onze echte heldinnen als ze niet in de steek worden gelaten om alleen voor de kinderen te zorgen, worden ze meestal bont en blauw geslagen.

    Ondanks dat staan ze elke ochtend op tijd op om ontbijt klaar te maken en te zorgen dat de kinderen met schone kleren naar school gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *