Opinie | Mester logra yega un situashon di ‘win-win’ pa ku refineria

Mester logra yega un situashon di ‘win-win’ pa ku refineria

Opinion Maria Liberia Peters (MDPT): Mester logra yega un situashon di ‘win-win’ pa ku refineria

4 Reacties op “Opinie | Mester logra yega un situashon di ‘win-win’ pa ku refineria

  1. Maria doe nu 12x wees gegroetjes en 12x onze vader elke dag om je van je zonden te verlossen en ga nu niet weer in zee met PDVSA. Shell de raffinaderij die jij destijds voor het symbolische bedrag van fl.1,- overnam is ons duur komen te staan.Shell de boel laten opruimen was de beste optie waren wij allang verlost van deze puinzooi.Maria je hebt geen kaas van gegeten jouw ideeen passen niet meer in deze tijd.Dus opkrassen voordat weer je schade aanricht.

  2. dreifi sin heful

    Pff, alles via oude patronen herhalen. Te zot voor woorden.

  3. Wij weten inmiddels dat win-win voor politici in werkelijkheid ‘vlees noch vis’ betekend. Er is een ideale gelegenheid om een streep onder het verleden met PDVSA te zetten (situatie geopolitiek Venezuela, reparatie en onderhoud van de raffinaderij, eventuele bouw nieuwe intallatie, emissiebeperkende rookbehandelingsinstallatie(s) enz.). Maar Liberia-Peters en anderen willen liever blijven aanmodderen. In in troebel water is het goed vissen!

  4. Deze ordinaire zakkenvulster moet in Betesda sokken voor haar kleinkinderen breien, maar met 1 been al in de kist gaat ze nog eens ouderwers cashen, waarvoor ze ooit ook de politiek ingegaan is.

    Ja, als afwashulp in de Cactusclub (Rudney Garmes) en kleuterleidster (deze dame) kun je het in de politiek ver schoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *