Curacao.nu | Oproep donatie Brionschool

Persbureau Curacao

Pedro Luis Brionschool | Extra

De Curaçaose advocaat Saran Inderson doet een oproep om geld in te zamelen voor de Pedro Luis Brionschool.  

In de nacht van 25 op 26 juni 2020 is een deel van die school opzettelijk in brand gestoken. Dat gebeurde tijdens de nachtelijke rellen na het protest in Fort Amsterdam.

 

De overheid heeft geen geld en heeft onlangs aangekondigd flink te moeten bezuinigen in het onderwijs. De schade aan het gedeelte van de school waar de brand is aangestoken is aanzienlijk.

Saran Inderson doet een oproep aan het volk van Curaçao in het bijzonder maar ook een ieder die de kinderen en het onderwijs een warm hart toedraagt om samen zo spoedig mogelijk geld in te zamelen zodat de aangerichte schade hersteld kan worden. Daarvoor is uw hulp in de vorm van een geldelijke bijdrage hard nodig.

Op https://www.gofundme.com/f/pedro-luis-brion-school?utm_medium=social&utm_source=whatsapp&utm_campaign=p_na kun je meedoen aan deze actie.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | Oproep donatie Brionschool

  1. Tico Martina

    Zoals gezegd, Saran ga het geld ophalen bij Stichting MAI, daar is voldoende geld. Of ga met de pet rond bij de RVC’s van Aqualectra en je vrienden en vriendinnen die jarenlang liepen te vreten bij Lam Yuen. Dan is het geld zo binnen. Of beter vraag aan de corrupte bouwbedrijven of hun tegen een zeer gereduceerde prijs boete willen doen voor de bouwfraude destijds in Nederland. Wat ook kan is vragen of elke Curacaoenaar komt helpen met het slopen en opbouwen van de school. Geen geld, maar wel materialen. Want donaties worden hier op de rots nooit aangewend voor het doel. Wel voor bezoldiging van werkgroepjes en consultants.

  2. Abraham Mossel

    Gelijk heb je @ Hoezo, kosten verhalen op diegene die makkelijk zijn op te sporen via de tv beelden, ook de rat draaiers die winkels hebben leeg geroofd.

  3. De daders zijn vastgelegd op video. Laten ze hun auto en scooter maar inleveren voor de verkoop. De rest verhalen op de unions die een podium bieden voor deze ongein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *