Ouder echtpaar overvallen bij Lagun

Door: Leoni Leidel-Schenk

Versgeperst politie overval NIEUWS Machete lagun Curaçao  kap 127x85 style=float:left;margin right:10pxCURAÇAO – De politie moest vandaag uitrukken naar een resort in Lagun wegens een overval. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat de bewoners van het appartement, een ouder echtpaar, in hun slaap werden verrast door twee onbekende mannen. Eén van de verdachten had een machete.

Deze begon een gevecht met de man des huizes. Tijdens de worsteling liep de man een snijwond op aan zijn hand toen hij de machete vastpakte. De vrouw wilde gaan schreeuwen toen zij het gevecht zag maar op dat moment wist de andere overvaller haar mond dicht te houden.

Buit
De overvallers vroegen de vrouw om haar pincode van haar bankpas. De vrouw weigerde haar pincode te geven, maar gaf wel aan wat contant geld te kunnen geven dat zij in huis had. De overvallers verlieten vervolgens het huis met geld, twee laptops en andere eigendommen van de slachtoffers. Het overvalteam heeft de zaak in onderzoek.

Tips
De politie roept een ieder op die enige informatie heeft over deze overval en dit door te geven aan de politie. Dit kan telefonisch bij het overvalteam via telefoonnummer 866-6192/866-6140 of 24 uur per dag naar 911 of het anonieme nummer 108.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *