Overvallers tijdens huiszoekingen in Koraal Specht opgepakt

overvallers gepaktWILLEMSTAD — Tijdens twee huiszoekingen in Koraal Specht heeft de politie vannacht A.A.O (19), M.U.H (26) en diens broer E.A.W. (18) aangehouden voor drie verschillende atrako’s en munitiebezit. Dit meldde de politie vandaag.

De politie is eerst een woning in de Kaya Lando binnengetreden om de negentienjarige A.A.O. aan te houden voor twee gewapende overvallen. Het gaat hier om de beroving van een zestienjarige jongeman van zijn ketting in de Kaya Tinashi op 13 december. Verder wordt hij ook verdacht van een poging tot overval op een geldkoerier van een nummerkantoor in de avonduren van 4 januari aan de Amandelweg.

Daarna is de politie een woning in de Kaya Kitrin binnengetreden, waar de verdachte M.U.H. werd aangehouden voor een gewapende overval bij een café aan de Carasbaaiweg op 11 oktober. Tijdens de huiszoeking trof de politie ook nog twee zakken aan met in totaal 58 scherpe patronen in de slaapkamer van de achttienjarige broer van H. Zijn broer is aangehouden en de patronen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

Een Reactie op “Overvallers tijdens huiszoekingen in Koraal Specht opgepakt

  1. Koraal Specht is al jaren een broeinest van kriminalidat. Afsluiten die handel en informatie aan hotels geven dat gasten niet die wijk in gaan fietsen.
    Wat is dat nu voor een uiterst slap en belachelijk beleid.
    Invallen doen door de politie met SKS samen, met speciale verguiningen. Kom op zeg dat is niet zo moeilijk toch.;
    Hoe komt het trouwens dat de Staten zich niet roeren. Leeflang met haar grote mond hoor je hier niet over, noch de rest van die zakkenvullers.
    Wat een poppekast allemaal. Gewoon doorgaan hiermee, straks is er geen enkele toerist die hier voet op bodem zet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *