Pa Stechi cartoon | Loves Curacao

verkiezingen-schotte-god-pa-stechi-cartoon

Spares the island from Schotte | Cartoon Pa Stechi

Bron: Pa Stechi Cartoons

20 Reacties op “Pa Stechi cartoon | Loves Curacao

 1. Abraham Mossel

  Danki .

 2. @ TaYo: ik heb maar een zinnig zinnetje in je betoog hierboven kunnen vinden dat de waarheid weerspiegeld: “…ik tot JULLIE die het BETER WETEN…”

  Als je dat maar goed onthoudt.

 3. Abraham Mossel

  Helemaal met jouw [email protected] Fran, heb gisteren die Ampaviro he he, horen praten( schreeuwen) op Telecrim over de PAR, nou de honden lusten er geen brood van, wat een misselijke verlieser, het schuim stond hem op de bek.

 4. blindgedoekte moet geblinddoekte zijn

 5. @TaYO

  Welk toekomst?

  Met Bon Futuro (tur hende por bai kas) en met porkchop gekochte zetels (yena bo barika) of met emotionele new age bullsh#t (kambia bo bida)?
  Dit soort propaganda (rotzooi dus) leidt alleen maar tot blindgedoekte stemmers die voor weggegooide zetels gaan stemmen. Laat staan de criminelen die niks te verliezen hebben. Spiegelbeeld van het geval in 2010-2012. Een volle ijskast was de slogan van MFK, hetzelfde als toen Columbus en de anderen die hem volgden met de indianen gedaan hebben. Omgekocht met spiegeltjes! Oh, en zulke grote schepen en rare kledij, deze mannen zijn door de goden gestuurd! Laten ze maar binnen komen. Doe maar! And the rest is history. Kijk hoe de indianan nu leven. Kambia bo bida?

  MFK en KdNT mogen nu gaan doen wat “hun volk” voor gestemd heeft. Schreeuwen, ouwehoeren, zakken vullen (want als parlemantarier ben je niet verplicht te werken), intimideren en uit hun nek lullen. Maar … in de Staten. Dát is wat de 7 zetels goed voor zijn. Niet in de regering.

  En uw “demokratie” tussen aanhalingstekens is inderdaad een “demokratie” tussen aanhalingstekens met MFK en KdNT in de regering. Als je het over demokratie wilt hebben dan moet je het ook hebben over demokratie voor het volk, in het algemeen, die in VREDE wil leven zonder intimidaties, maffia, afrekeningen, rellen en gezeur elke keer weer. PAR had met 8 zetels gewonnen in 2010 en was de grootste partij op het eiland. Hadden Cooper, Schotte en Wiels toendertijd hierover nagedacht? Oh, laat PAR maar regeren want wij moeten hun stemmers respecteren, het zijn geen black jetsets, nee, laten wij het feit dat ze een baan hebben i.p.v. hen allemaal op non-actief te zetten ook respecteren. Wij leven in een demokratie en d’r zijn mensen die weinig scholing hebben of arm zijn die OOK op PAR hebben gestemd. Die hebben ook inspraak. Hadden Cooper, Schotte en Wiels toendertijd hierover nagedacht? Nope! Dus waarom moet het nu wel? A otro perro con ese hueso!

  Iedereen wil en moet gerespecteerd worden, maar dan niet door elkaar te trappen. Laten ze maar dáár aan gaan werken.

  En trouwens, iemand stemt op een crimineel en wil respect … wow …

  Peace!

 6. Moet dat ook uitgelegd worden?

  !!! , dat je gelijk hebt, met triple nadruk. Goed?

 7. Redactie;

  Ik begrij dat u vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel heeft maar soms denk ik dat je als redactie toch ook moet beien wat wel en niet kan.

  Ik vind de alsmaar aanvallende reacties van @Maurice, die werkelijk nooit et zinnigs bijdraagt aan welke discussie dan ook ver beneden peil.

  Ik stel u daarom graag voor om zijn uitlatingen onder de loupe te nemen. Ik vind bovenstande althan niet kunnen.
  Waarvan akte graag.

 8. Beetje ver gaand. Vind ik erg knap onbeschoft gezegd, het past niet om iedereen crimineel of gestoord te noemen.
  Als je zorgt dat mensen geschoold worden dan zullen zij niet op corrupte leiders gaan stemmen.

  Lees onderstaand link er nog maar een keer op na;
  https://www.sp.nl/tribune/2012/tribune-102012-nederland-liet-onderwereld-aan-macht-komen

 9. Joscelin Trouwborst

  Het gevaar is nog niet geweken.

 10. Ik voel me niet aangevallen door jou en je ONBENUL… In tegendeel, dit laat zien dat je een ” XENOFOB ” bent en dat je verkkerd zit in het Curaçaose samenleven… Het is een SCHANDE dat je OUDERS JOU tot leven hebben gebracht … I rest my case … Ik verkwist er geen woorden meer aan … Dit laat ik tot JULLIE die het BETER WETEN … Doei ….
  Maak de WERELD BETER …. Je kan het toch, LAAT HET NU EENS ZIEN … En tot HIER mijn REAKTIE ….

 11. TaYo, Yo Ta MALU (Sorry LaStiwz, verkeerde plaats)

 12. Yo Ta MALU

 13. Tayo, voor mensen die op Schotte gestemd hebben zijn er 2 opvangmogelijkheden: *****

 14. accolade = aanhalingstekens

 15. …Men moet rekening houden dat er mensen op ” Schotte ” en zijn partij hebben gestemd…

  @Tayo Je hebt de accolades verkeerd staan.

 16. Dit is de verkeerde instelling !!! Men moet rekening houden dat er mensen op ” Schotte ” en zijn partij hebben gestemd, en DUS OOK INSPRAAK hebben op/naar hun toekomst … Het zijn geen ONBENULLEN , het zijn MENSEN, en hebben HUN WENSEN …. En DEZE WENSEN MOETEN GEHOORD / GERESPEKTEERD WORDEN… Dat is “DEMOKRATIE ” !!! Met het NIET aanvaarden van deze mensen’s stemmen is een “MINACHTING ” van het Curaçaose bevolking …. Zij betalen OOK BELASTING en hebben OOK een stemrecht en MOETEN BIJ DEZE OOK GEHOORD WORDEN ….

 17. Abraham Mossel

  ???.

 18. Abraham Mossel

  Precies de spijker op zijn kop geslagen, Gerrit de Raaf (de narcist) dacht echt dat hij onze lieve heer des zelf was en nog steeds is!.

 19. Abraham MOssel

  Precies de spijker op zijn kop geslagen, Gerrit de Raaf (de narcist) dacht echt dat hij onze lieve heer des zelfe was en nog steeds is!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *