Pa Stechi Cartoons | Bochinchaaa!

Menki Rojer | Pa Stechi Cartoons

Statenlid van Korsou di Nos Tur Menki Rojer heeft gisteren op radio Hoyer 2 opgeroepen tot verzet tegen de veroordeling van ex-premier Gerrit Schotte.

Menki Rojer in gesprek met Rick Hart. Luister hier naar het interview:

Statenlid Menki Rojer van Korsou di Nos Tur roept op tot geweldadig verzet. Hij vindt de veroordeling van Gerrit Schotte onrechtvaardig en vindt dat de bevolking ertegen in opstand moet komen.

Rojer noemt de veroordeling een politieke, want progressieve politici worden door justitie in de bak gestopt. Hij vreest zelfs voor het leven van Schotte aangezien in het verleden politici ook ‘lopend de gevangenis binnen kwamen en liggend in een begrafenisauto naar buiten kwamen.’

Rojer vindt de straffen die Schotte heeft gekregen veel te hoog en betreurt het dat niemand hiertegen in verzet komt. “Mensen zien de onrechtvaardigheid, maar komen niet in verzet”, aldus de politicus. Hij vindt dat mensen geweld moeten oppakken om de onrechtvaardigheid te bestrijden. Rojer vindt dat hij als parlementariër op mag roepen tot geweld: “Tegen onrechtvaardigheid is geweld gerechtvaardigd.”

Rojer vertelt wat hij vindt van de veroordeling van Schotte.

Bron: Radio Hoyer 2

Bron: Pa Stechi Cartoons

9 Reacties op “Pa Stechi Cartoons | Bochinchaaa!

 1. Menki is een lui geval dat nooit gewerkt heeft. Kreeg door kontkussen bij Godett een baantje bij de overheid waar hij nooit heeft gewerkt..

 2. Menk Rojer is een luie klaploper, Norbert George in het kwadraat, zonder een greintje integriteit.

  Het enige nut dat hij nog kan hebben als Statenlid, is het wegwerken van Gerrits geisha alias Schottes slet Stella van Rijn.

  Want dat Stella en Menki geen dike vrienden zijn blijkt hier wel:
  https://antilliaansdagblad.com/nieuws-menu/9409-brief-van-rijn-rojer-functioneert-niet

 3. Tja, deze clown denkt dat hij gekke gerrit kan overtreffen. Hij is al te ver heen voor de caprilles. Direct opsluiten is de enige optie. Gezien de andere clowns in de staten is een hek daaromheen natuurlijk ookgoed. Nederland daarna vragen om het bestuur over te nemen.

 4. wat voor onzin is rojer aan het vertellen,er is nooit een politicus vermoord in de gevangenis,zeket een vriend van schotte.

 5. Je bent ook zo’n één, als je aan de macht komt. Zakkenvullerrrrs!!!!!!

 6. Baviaan hou je bek.

 7. Abraham Mossel

  He Monkey Rojer, ik heb nog 10 duizend gele T shirts vestjes in de aanbieding, misschien kan je ze gebruiken om je leger ? verzet strijders MFK/KndT op de been te krijgen aangezien jouw aanhang alleen de straat op gaat als je ze betaald of omkoopt met een flesje nep rum of een belkaart van 1 gulden een T shirtje kan ook misschien wel helpen. Monkey aap heb je nou zelf echt niet door dat je je verschrikkelijk voor schut hebt gezet, Amaparo je baas zal hier niet blij mee zijn, en bij de aanstaande verkiezingen heb je ook geen kans meer met niks doe 13 duizend pm geen te verdienen omgat jouw maffia partijen MFK/KdnT van de aard bodem zijn verdwenen, jij denk zeker dat we nog in 1995 leven eitje!

 8. **** = ****

  Heel grappig Esther, de redactie heeft smakelijk gelachen, ook om je creativiteit. We waarderen humor.
  Maar sorry, dat woord mag echt niet. We vinden het in deze context te abject. Dank voor je reactie anyway,
  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 9. Ik stel voor dat we dit jaar het einde van de pagara van Pietermaai in de **** van Menki Rojer steken.

  Want zoals Rojer zegt: ‘tegen onrechtvaardigheid is geweld gerechtvaardigd’. En deze luie nietsnut en laffe profiteur een salaris van 13,000 in de maand geven is onrechtvaardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *