Pa Stechi Cartoons | Or a man with no brain…

Pa Stechi Cartoons

Pa Stechi Cartoons

Bron:  Pa Stechi Cartoons

6 Reacties op “Pa Stechi Cartoons | Or a man with no brain…

 1. Sander, wij begrijpen de noodzaak om bewust te kiezen vandaar ons dilemma. De huidige coalitiepartijen weten dit en mikken nu op onze integriteit of zoals Sonny hieronder heeft geschreven: zelfrespect. Helaas hebben PAIS, PAR en in mindere mate NVP teleurgesteld. Ik kijk naar een van de integere nieuwe partijen.

 2. ja, je verhaal klopt groten deels wel.
  het is ook afzetten tegen de bestaande politiek.
  maar het is echt niet handig om dan maar op criminele partijen te stemmen.
  want je weet dat die er dan met de buit vandoor zullen gaan.
  als je niets hebt heb je weinig te verliezen..
  maar inderdaad de vraag is welke partij is echt integer en gaat iets doen voor het arme deel van de bevolking. want dit heeft al veel te lang geduurd.
  het is mij nog een raadsel waarop ik ga stemmen…
  mijn vertrouwen is nihil

 3. De criminelen partijen weten nu eenmaal hoe je veel stemmen kan winnen. zo simple is het

 4. Elke keer lees ik weer hoe dom het volk is om de criminelen partijen te steunen. Er wordt van alles beloofd of er wordt wat toegeschoven en daarom stemt het domme volk op deze partijen. De schuld wordt uiteindelijk gelegd bij deze oerdomme kiezers die de meerderheid kunnen vormen. Deze stomme opvatting is hetzelfde als “kuchu a kortami” (het mes heeft me gesneden). De echte idioten zitten nu in de regering. Wat is er gedaan om deze domme meerderheid te motiveren? Niets! Schaamt u, om mijn volk dom te noemen. Als je te ver staat van het volk en je de noodzaak niet onderkent ben je het niet waard om herkozen te worden. Kom niet mooipraten, want het werkt averechts. Zelfs ik geloof niet meer in jullie domme beredenering. Ik erger me dat nu alle schuld wordt afgepoeierd op de kiezers en niet op het gevoerd beleid van de afgelopen jaren. Deze coalitie heeft boter op zijn hoofd. Mijn ergernis wordt steeds groter nu het duidelijk wordt dat deze eigen domme regering onbewust het pad heeft uitgezet voor de komende verkiezingsuitslag. Misschien is dit ons natuurlijk proces tot politieke volwassenheid. Nee ik stem niet op criminelen, maar ook niet op deze ongeloofwaardige coalitie.

 5. Het enige wat je nodig hebt is: zelfrespect!

 6. Renée van Aller

  Zijn we allemaal te koop of niet? Hoe verantwoorden we het voor onszelf als we invloed verkopen voor een appel en een ei? Een vak leren, een goede opleiding en je werk goed doen, houdt ons nog wel op het rechte pad. Of is er meer nodig? Renée van Aller&John de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *