Pais heeft nieuw bestuur

PAIS bestuur

Op de foto het nieuwe PAIS bestuur met zittend, vlnr: Alison Manuel, Jerry Semper, Esla Rozendal, en Marc Marshall en staand, vlnr: Stanley Palm, partijleider Alex Rosaria, Mike Franco, en Marilyn Moses. Niet op de foto is Aubrey Pasial.

WILLEMSTAD — Politieke partij Pais heeft tijdens een ledenvergadering gisteren een nieuw bestuur gekozen. Nieuw in het bestuur zijn Alison Manuel, Elsa Rozendaal, Marc Marshall, Jerry Semper en Aubrey Pasial.

Eerder was al bekend dat partij- en Statenvoorzitter Marcolino ‘Mike’ Franco en secretaris en tevens minister Stanley Palm (Economische Ontwikkeling) terug zouden komen. Beiden waren herkiesbaar. Ook bekend was dat Pasial de nieuwe penningmeester zou worden. Voor deze functie waren er, net als voor die van voorzitter en secretaris, geen tegenkandidaten. Partijleider Rosaria heeft het nieuwe bestuur gevraagd om trouw te blijven aan de principes van Pais en om de waarden van meer democratie en integriteit te bewaken.

Op de foto het nieuwe bestuur met zittend, vlnr: Alison Manduel, Jerry Semper, Esla Rozendal, en Marc Marshall en staand, vlnr: Stanley Palm, partijleider Alex Rosaria, Mike Franco, en Marilyn Moses. Niet op de foto is Aubrey Pasial.

Bron: Amigoe

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *