Panorama | Politie zoekt Quincley Emmanuel Poppen

Quincley Emanuel Poppen

Op 9 mei 2013 plegen twee mannen een overval op een supermarkt in Willemstad, Curaçao. Tijdens die overval schiet één van hen de supermarkteigenaar dood.

De politie is op zoek naar de vermoedelijke supermartkschutter Quincley Emmanuel Poppen. Hij is op de Nationale Opsporings Lijst geplaatst. De aanleiding vormt een schietpartij bij een overval in Willemstad, Curaçao op 9 mei 2013.

Identiteit

Er is voor de gouden tip die leidt naar Poppen een beloning uitgeloofd van 10 duizend Antilliaanse guldens, omgerekend 4500 euro. De vermoedelijke schutter is nu al vijf jaar spoorloos en mogelijk maakt hij tegenwoordig gebruik van een andere identiteit. De politie hoopt dat iemand weet waar hij op dit moment verblijft.

Minimarkt

Op 9 mei 2013 overvallen Quincley en zijn handlanger de eigenaren van de Chinese minimarkt ‘Hua Jiant’ aan de Caracasbaaiweg in Willemstad, Curaçao. De 42-jarige eigenaar wordt voor de ogen van zijn vrouw doodgeschoten. De buit is slechts wat kleingeld en een paar telefoonkaarten. Al snel na de overval maakt de politie op Curaçao de bewakingsbeelden openbaar. Daarop is een man met een rode pet te zien. Volgens meerdere personen waaronder familieleden is dat Poppen.

Bron: Panaorama

Een Reactie op “Panorama | Politie zoekt Quincley Emmanuel Poppen

  1. Snel vinden en nog sneller oppakken dit geteisem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *