Papa Godett-toernooi bij sede FOL

Curaçaose Amateur Boks Associatie (CABA) organiseert dan het jaarlijkse Papa Godett-toernooi.

Curaçaose Amateur Boks Associatie (CABA) organiseert dan het jaarlijkse Papa Godett-toernooi.

CURAÇAO – Vechtsportliefhebbers kunnen vrijdagavond terecht voor een avondje boksen. Curaçaose Amateur Boks Associatie (CABA) organiseert dan het jaarlijkse Papa Godett-toernooi. Het programma is nog niet definitief, wel is duidelijk dat meerdere CABA-kopstukken in de ring zullen verschijnen.

Zo knokt Maurits Hennen (Baas Sports) tegen CABA-kampioen Isaac Camelia (Curaçao Fighting School). Christopher Willems (Baas Sports) debuteert tegen de ervaren Thuersten Winklaar van Little Joe Boxing Gym (Bonaire). Winklaar werd eerste in de zwaargewichtklasse op de open CABA-kampioenschappen. Ook Jowi Series Adriani (Baas Sports) neemt het op tegen een Bonairiaanse kampioen.

In een rematch staat hij tegenover William Evertsz, die eerder op de Open CABA-kampioenschappen eerste werd. Wilfred Camelia van Curaçao Fighting School komt in actie tegen Thierry Goeloe (Kamakura Gym).

De veertienjarige Tyrique Brown (Baas Sports) vecht een demonstratiepartij tegen Kalil Beard (FC Gym). Andere boksers die meedoen zijn afkomstig van Attaf Fighting Factory, ProFit en Curaçao Selfmade Fighting Team.

Wilson Godett
Het toernooi is vernoemd naar Wilson Godett, die behalve politicus ook voormalig bokskampioen en fervent boksfanaat was. Het toernooi wordt elk jaar op 30 mei afgewerkt. Vorig jaar werd Lloyd Hinds uitgeroepen tot Most Outstanding Boxer.

Informatie
Aanvang is om 20.00 uur bij de sede van FOL aan de Winston Churchillweg. Het toernooi heeft geen commercieel oogmerk en toegang is dan ook gratis.

Bron: Versgeperst

Een Reactie op “Papa Godett-toernooi bij sede FOL

  1. Abraham Mossel

    Het is jammer dat hij niet ff zelf in de ring gaat staan. Komediant?. Ik weet het al overlopers hebben ze niet nodig toch??.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *