ParadiseFM | 23-jarige aangehouden wegens overval Centrum Mahaai

gewapende overval op Centrum Mahaai

Een 23-jarige man is aangehouden in verband met de overval bij Centrum Supermarkt in Mahaai. De overval vond plaats in oktober en was de tweede die maand.

Vier gewapende mannen kwamen de winkel binnen en dwongen caissières om de kassa’s te openen. Ze gingen ervandoor met de inhoud van een kassa, omdat de ander leeg was.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | 23-jarige aangehouden wegens overval Centrum Mahaai

 1. De Rechtsstaat

  Na het lezen van de eerste vier zielige reacties, denk ik dat het hoog tijd is om onze lokale “proffesionals” in te vliegen. De Evelyn Kruythoffs, Gilbert Martina’s enz. Chunky mag weer spreekbuis zijn.

 2. Heel toevallig zie je, uitgezonderd van Tweel, bij de meeste supermarkten, dezelfde producten en ook nog eens voor ‘toevallig’ bijna dezelfde hoge(!!) prijs. Dat riekt naar (Portugese) prijsafspraken en centraal ingekocht. Nog geen reden om een overval te plegen, hoewel ….. doen die supermarkten dat niet op de afhankelijke burger?

 3. Prijs verschil kassa en prijskaartje op het schap gebeurt in iedere supermarkt. Zowel hier op het eiland als in het buitenland. Niets nieuws onder de zon.

 4. Dit geldt idem dito voor o.a. Centrum….Wanneer je aan de kassa moet betalen blijken stelselmatig prijzen vaak niet te kloppen …..en zelfs duurder voor hetzelfde product bij van den Tweel…

 5. Als de overval bij van de Tweel had plaatsgevonden had ik er nog begrip voor gehad.

  Daar worden de klanten dagelijks bestolen door hen aan de kasse een veel hogere prijs te berekenen dan op de prijssticker of de prijs op het schap.

  Bij van de Tweel betaal je teveel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *