ParadiseFM | Aantal op Curacao geboren baby’s gehalveerd sinds 1990

Sinds 1998 daalt het aantal kindjes dat op het eiland geboren wordt snel

Het aantal baby’s dat op Curacao geboren wordt is sinds 1990 gehalveerd. Dat meldt het CBS. In 1990 werden er 3128 geboren, in 2017 waren dat er 1548.

Sinds 1998 daalt het aantal kindjes dat op het eiland geboren wordt snel. Terwijl er in 1997 nog bijna 3000 baby’s het levenslicht zagen op Curacao, waren dat er in 2004 1800.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Aantal op Curacao geboren baby’s gehalveerd sinds 1990

 1. goh Claps, Nou duidelijk waar je expertise ligt.

 2. Het CBS, klinkt als een club hooggeleerden maar dat valt reuze mee. Het enige wat ze doen is wat cijfers opvragen en deze in computermodellen invoeren.

  Een slimmerik als ik, kan precies aangeven hoe het komt dat minder kinderen worden geboren.

  Het ligt aan het aantal Venezolaanse “trago meisjes”. Tegenwoordig kan je bijna in elke wijk voor minder dan 20 gulden terecht.

  Laten we eerlijk zijn als een Swa of Jave kan kiezen, elke nacht naast zijn dikke vrouw met pruik die als vislijn aanvoelt of naast een mooie slanke meid met een mooi kleurtje en sluikhaar, is de keuze snel gemaakt.

  Anders dan het CBS geef ik ook advies, “muhenan si bosnan no kier perde bosnan homburnan, kwida bosnan figura lanta move kurpa laga e funchie ku rabu di porko para.”

 3. Wat voor trieste opmerking is dat. Wellicht is door de free wifi seksuele voorlichting binnen handbereik? Ghoge emigratie stroom. Veel vergrijzing op het eiland?

 4. Komt door de free Wifi op grote delen van het eiland.

  Vrouwen hoeven hun benen niet meer te spreiden voor een belkaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *