ParadiseFM | ABC Busbedrijf in zwaar financieel weer

Volgens de vakbond kan de overheid niet aan de ene kant eisen dat de buskaartjes laag blijven en tegelijkertijd korten op de subsidie

Volgens de directie van ABC Busbedrijf is de financiële situatie van het bedrijf zeer ernstig. De overheid zou zonder waarschuwing de subsidie voor 2019 hebben gekort.

Als gevolg daarvan is er niet voldoende geld om de salarissen van het personeel voor de maand januari te betalen en moet er worden geleend.

Secundaire arbeidsvoorwaarden die voor de maand januari zouden moeten worden betaald, zijn uitgesteld tot maart. Volgens de vakbond kan de overheid niet aan de ene kant eisen dat de buskaartjes laag blijven en tegelijkertijd korten op de subsidie.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | ABC Busbedrijf in zwaar financieel weer

  1. Nu is het de tijd voor alle autobestuurders om het boetekleed aan te trekken en massaal de bus nemen. Het is trouwens niet alleen de ABC bussen die het moeilijk hebben maar ook de chauffeurs van bus tjiki (kon papiements niet in google translate vinden) klagen steen en been.

    Wat ik niet begrijp, in veel landen demonstreren kinderen tegen klimaat verandering alleen hier hoor je de kinderen niet. Blijkbaar vinden zij het niet erg als zij en hun kinderen later met mondkappen of zuurstofflessen rondlopen. Wel klagen dat het te warm is om les te volgen, maar demonstreren ho maar.

    Wij hebben een jongeren parlement, die zijn net zo achterlijk als hun voorbeelden in het echte parlement. Helaas wordt het voor de volgende generatie ook pappen en nathouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *