ParadiseFM | Advocaat kerkleider: Op Curacao zagen ze liever gaan dan komen

“Zowel mijn cliënt als ik moesten dood. Dat soort berichten kreeg ik telkens.”

Volgens advocaat van kerleider Orlando Balentien, Natasha Harlequin, zagen de mensen op Curacao haar liever gaan dan komen. Ze moest wel de duivel zijn. “Men wil het liefst dat je als advocaat uit Nederland zo snel mogelijk oprot”, zegt ze in het NPO Radio 1-programma Spraakmakers.

Haar client Balentien is veroordeeld van het misbruiken van vrouwen waarvan enkele minderjarig. Hij werd vorig jaar veroordeeld, maar ging in hoger beroep. Dat hoger beroep diende vorige week. Optreden als advocaat van balentien zorgde volgens Harlequin voor beroering onder inwoners, merkte Harlequin aan den levende lijve.

“Ze begrijpen niet dat je als vrouw zo’n iemand bij kan staan. Dan moest ik wel heel slecht zijn”, zegt Harlequin. “Zowel mijn cliënt als ik moesten dood. Dat soort berichten kreeg ik telkens.”

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Advocaat kerkleider: Op Curacao zagen ze liever gaan dan komen

  1. @pukkie, Oude Moskowitz verdedigde ook de grootste criminelen in de wereld behalve oud Nazis..

  2. @Bian s
    Misschien wel omdat ze advocaat is. Voor Schotte kwam ook een advocaat uit Nederland. Rechtsbijstand is een recht voor een verdachte. Dat de bijstand door en vrouw wordt geleverd, vinden ze op het eiland onbegrijpelijk. Dat vind ik dus onbegrijpelijk.

  3. @BrianS: omdat ze advocaat is en misschien wat publiciteitsgeil?

  4. Maar op de vraag waarom deze vrouw deze massaverkrachter bijstaat en helemaal uit Nederland komt is niet beantwoord?

  5. “De mensen op Curacao zien haar liever gaan dan komen”. Heeft zij een enquête gehouden? Hoe komt zij aan deze conclusie vraag ik me af. Het is een probleem met de vele talkshows in Nederland, mensen verzinnen maar wat om in een talkshow te verschijnen. Harlequin is gewoon een egotripper, blijkbaar is zij vergeten dat het om haar cliënt moet gaan en niet om Natasha Harlequin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *