ParadiseFM | Advocaat Serphos heeft klacht ingediend tegen OM

Dit omdat het OM niks zou hebben gedaan aan de doodsbedreigingen tegen Serphos

De advocaat van Norman Serphos Olga Kostrzewski heeft een klacht ingediend tegen het Openbaar Ministerie. Dit omdat het OM niks zou hebben gedaan aan de doodsbedreigingen aan het adres van Serphos.

De ex-woordvoerder van het OM zou na zijn uitspraak op Facebook met de dood zijn bedreigd. Hij gaf de bedreigingen ook op als reden van de aangifte dat zijn account gehackt zou zijn. Later bleek dat niet het geval.

Serphos werd gister schuldig bevonden aan het doen van een valse aangifte. Hij werkt veroordeeld tot 40 uur werkstraf, onvoorwaardelijk. Kostrzewski zegt nog in overleg te zijn over een eventueel Hoger Beroep.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “ParadiseFM | Advocaat Serphos heeft klacht ingediend tegen OM

 1. Norbert George

  Hans, taai af met je “als ik juist ben geinformeerd”. Ik zat geheel niet thuis, tenzij je (eerst) op het ministerie, (daarna) in achterstandswijken, (daarna weer) op het ministerie, en (daarna weer) in achterstamdswijken, “thuis” wil noemen. Als dat is wat je wil zeggen, dan heb ik daar vrede mee. Niet voor niets heeft de regering geen dubbeltje op mij weten te verhalen.

  Voor wat betreft niet-actieve ambtenaren zoals Norman of Tilly, die zichzelf op non-actief kunnen zetten, moet je je pijlen richten op hun ministers die de besluiten hebben genomen. Immers, het komt bijzonder vreemd en tevens ongeinformeerd over, wanneer je hen aanspreekt op iets wat hun ministers besluiten. Tenzij je net zo laf, kleingeestig en gebrekkig bent wat betreft je daadkracht, evenals die ministers

 2. Norbert, het gaat erom dat ik verwacht dat Norman Serphos met behoud van salaris gaat thuiszitten. Naar voorbeeld van Tilly Pikerie die dat 7 jaar gedaan heeft. Naar voorbeeld van Norbert George als ik juist geinformeerd ben.

  Zoals Norman Serphos dat momenteel al doet.

 3. Norbert George

  Hans, waarom mijn naam wordt genoemd in dezelfde zin als die van Norman Serphos en Tilly Pikerie, is mij een raadsel.

  Norbert George heeft tot op heden nimmer een “valse aangifte” gedaan tegen wie dan ook. Norman Serphos wel.

  Bovendien is Norbert George nimmer veroordeeld voor valsheid in geschrift, fraude en corruptie. Tilly Pikerie wel.

  Kortom, je opmerking zegt meer over jouw (die er [d]wazige ideeen op nahoudt), dan over mij. Vergeet je medicijnen niet te nemen…

 4. Brian, ben most of the time met jou eens.

 5. Het kan zijn dat Serphos, een pyrrusoverwinning haalt, de rechter kan hem gelijk geven maar door een verstoorde werkrelatie kan hij niet meer terug.

 6. OM moet eerst een onderzoek instellen of de doodsbedreigingen geen loos alarm zijn.

  Mocht deze doodsbedreigingen ( verklaring) niet juist zijn dan rest er nog een gevangen houding.Een burger die valse aangiften doet zal een gevangenis krijgen en waarom een ambtenaar niet?

 7. Norman Serphos: de mieuwe Tilly Pikerie / Norbert George.

 8. OM doet wel meer niet.. Schotte mocht ongestraft Curacao leegroven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *