ParadiseFM | Amerikaanse humanitaire hulp aangekomen in Colombiaanse grensstad

Lokale televisie toont hoe vrachtwagens zich naar een brug aan de grens begaven die nog steeds geblokkeerd is door een tankwagen en twee containers, die door het Venezolaanse regime neer zijn gezet.

De eerste vrachtwagens met Amerikaanse humanitaire hulp voor de bevolking van Venezuela zijn gisteren aangekomen in de Colombiaanse grensstad Cucuta.

Lokale televisie toont hoe vrachtwagens zich naar een brug aan de grens begaven die nog steeds geblokkeerd is door een tankwagen en twee containers, die door het Venezolaanse regime neer zijn gezet. De vrachtwagens met hulp vervoeren 100 ton voedsel en geneesmiddelen.

Vertegenwoordigers van de VS zullen met de zelf uitgeroepen interim-president Juan Guaidó bespreken hoe de hulp de grens over kan geraken, ondanks het verzet van de regering van president Nicolas Maduro hiertegen.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Amerikaanse humanitaire hulp aangekomen in Colombiaanse grensstad

  1. Heb begrepen dat in Nederland een giro rekening voor hulp aan Venezuela is geopend. Ik stel voor dat wij het zelfde doen en alle boetes (hoe laag ook) die de mensenhandelaren krijgen, daar op te storten.

    De laatste uren en dagen van Maduro zijn geteld en heb begrepen dat hij met Mexico onderhandeld voor een verblijf daar. Hoe dan ook het zal wel lang duren voordat de Venezolaanse huisvrouwen weer op hun luie reet de hele dag naar novela’s kunnen zitten kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *