ParadiseFM | Barkjes eind van deze maand waarschijnlijk open

MEO heeft onlangs bekendgemaakt dat de drijvende markt met groente, fruit en vis van de Venezolaanse barkjes zal terugkeren naar de Sha Caprileskade | Jeu Olimpio

De barkjes aan de Sha Caprileskade gaan waarschijnlijk eind deze maand weer open. Dat vertelt minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina tegen Paradise fm.

De barkjes aan de Sha Caprileskade gingen in maart dicht door de grensblokkade met Venezuela. Ze zouden hierna openen voor lokale verkopers, maar na terugkeer van de Venezolanen werd toch besloten dat zij weer mochten verkopen aan de Sha Caprileskade.

In verband met renovatie zijn de Venezolaanse verkopers nu nog op de Kleine Werf te vinden. Volgens Martina is de oude plek bijna klaar: de zeilen zijn geleverd en als de tegels klaar zijn, kan de kade weer gevuld worden met groenten en fruit. Lokale verkopers kunnen artesania verkopen.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Barkjes eind van deze maand waarschijnlijk open

  1. Abraham Mossel

    Nog een keer Os!!van Dam, het zijn geen tegels maar straat klinkers. En het zijn niet de klinkers aanleg die het werk vertragen maar de aanleg van electra kabels?????>

  2. Voor alle duidelijkheid ik ben geen voorstander van dat de Venezolaansa barkjes terug keren a/d Sha Capriles kade.Ik ben ze liever kwijt dan rijk laat ze maar zitten waar ze nu zitten.Tijdens de drive thru gebeuren er dingen zoals snel een wapen en of drugs in ontvangst nemen heb ik mij laten vertellen.

    Wat ik persoonlijk bang voor bent dat de trottiortegels weer zullen verdwijnen en dat ze tussen het publiek Mengen met lastige verkoop praatjes en soms zitten ze gewoon aan je.

  3. En dan gaat de ellende weer beginnen. Files tot aan het Wilhelminaplein omdat de verkopers van de barkjes een soort van drive thru organiseren en mensen in de auto’s te lui zijn om hun auto te parkeren.
    Oftewel, het wordt weer overlast voor iedereen, maar vooral voor de toeristen, die krijgen een prima indruk hoe het nu niet moet.

  4. En als de tegels klaar zijn kunnen de barkjes eind deze maand weer naar Sha Caprileskade novela, een gebed zonder einde.Eerst zien dan geloven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *