ParadiseFM | Bezorgdheid bij Girobankpersoneel

Veel werknemers denken dat de bank zal worden overgenomen door de APC Bank van het Algemene Pensioenfonds Curaçao | Foto: Èxtra

De Extra meldt vandaag dat personeelsleden van de Girobank bezorgd zijn over hun toekomst. Ze klagen dat ze niet weten waar ze aan toe zijn en eisen duidelijkheid.

Veel werknemers denken dat de bank zal worden overgenomen door de APC Bank van het Algemene Pensioenfonds Curaçao. In dat scenario vrezen veel Girobank-werknemers hun baan te verliezen.

Volgende week donderdag bekijkt het Hof of de oud directeur van de Girobank, Eric Garcia, nog langer zijn straf met een huisarrest kan uitzitten of dat hij terug moet naar de gevangenis.

De inmiddels 79-jarige Eric Garcia is vorig jaar veroordeeld tot 4 jaar gevangenisstraf. Ook moet hij 19 miljoen gulden terugbetalen. Als hij dat niet kan, moet hij nog drie jaar langer zitten. Wegens medische redenen werd hij eind vorig jaar onder huisarrest geplaatst.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Bezorgdheid bij Girobankpersoneel

 1. Máák je druk, vooral als de CBCS zegt dat je je niet druk moet maken.

  Al die zich rijkgegraaide directeuren, hebben wel de status, titel, en capsones, maar niet de “kunde” om iets goed aan te pakken.

  Van Noodregeling directeur tot President ad Interim, allemaal hoofdelijk aansprakelijk, Tromp, Romero, Hasselmeyer, Salesia, Lasten, De Lannooy etc, naast de Giro bestuurders ( RVC, RVB)

  Deze directeuren geven niets , ze nemen, ze moeten Curaçaosche belastingbetalers eeuwig dankbaar zijn voor hun dikke salaris, gratificatie en pensioenregelingen.

 2. Ik zie de bank niet omvallen, de tax payer is straks weer de klos. ALM, Insel etc etc zijn de lichtende vb!

 3. Dennis Dambruck is treasurer bij Girobank, en dat is de kat op het spek binden.

  Hij was als lid van raad van toezicht van de UNA verantwoordelijk voor het ontslag van Miguel Goede dat de universiteit miljoenen heeft gekost, op te hoesten door huidige en toekomstige generaties studenten.

 4. Curacao revisited

  Had het girobank personeel zich niet druk moeten maken over de toekomst van hun spaarders. Typisch Curacao: ieder voor zich en God voor ons allen

 5. Het personeel van Giro zou met een paar bussen een rondje moeten maken langs de luxe paleisjes van de criminele zakkenvullers Garcia, Capella en Isenia die er de oorzaak van zijn dat 200 mensen hun baan verliezen.

  En natuurlijk verliezen ze hun baan. De bank mag geen nieuwe klanten meer aannemen en geen enkel weldenkend mens gaat nog geld brengen naar Giro.

  De inkomsten van de bank worden met de maand minder maar huisvestings- en personeelslasten blijven gelijk.

  Iedere maand dat Giro langer openblijft blijft er minder over voor de rekeninghouders en moet het volk meer betalen.

  Dank, Eric Garcia.

  Dank, Stephen Capella.

  Dank Neysa Isenia.

  Dank Anthony Cijntje.

  Dank, Neetje van der Veen.

  Dank, Philip Martis.

  Dank, Emsley Tromp.

 6. De Extra meldt vandaag dat personeelsleden van de Girobank bezorgd zijn over hun toekomst. Ze klagen dat ze niet weten waar ze aan toe zijn en eisen duidelijkheid.
  Laat ze dan met Cappela, Garcia en Neysa praten.

  Wegens medische redenen werd hij eind vorig jaar onder huisarrest geplaatst. Zeker wegens drank medische redenen. Dan zit hij beter in Bon Futuro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *