ParadiseFM | Binnenkort een nieuw restaurant aan de Penstraat

Landhuis ‘De Goede Hoop’ aan de Penstraat | Foto Chris M.

Binnen drie maanden zal in Landhuis ‘De Goede Hoop’ aan de Penstraat een nieuwe luxe restaurant worden gevestigd onder de naam ‘Nultwintig’, met chef-kok Lars Keus.

Daarna zal worden begonnen met de bouw van 50 luxe appartementen naast het Landhuis. De laatste handtekeningen voor dit prestigieuze project zijn deze week getekend. De Extra schrijft er vandaag over.

De appartementen zullen in twee fasen worden gebouwd. De eerste fase moet klaar zijn met Kerst 2020, de tweede fase een jaar later.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC 11 april 2019

Het artikel gaat over Landhuis De Goede Hoop, maar er stond per ongeluk een foto bij van landhuis Sirena Bay Estate.

Als gevolg hiervan waren er mensen die dachten dat Sirena Bay Estate een restaurant ging maken en appartementen gaan bouwen, maar dat is niet het geval. Sirena Bay Estate is  een ander landhuis aan de Penstraat dat verhuurd wordt als vakantievilla voor groepen tot 20 personen. www.sirenabay.com.

De Knipselkrant Curacao biedt Sirena Bay Estate haar verontschuldigen aan voor deze vergissing en mogelijke overlast die het de medewerkers en eigenaar van het landhuis heeft veroorzaakt.

4 Reacties op “ParadiseFM | Binnenkort een nieuw restaurant aan de Penstraat

 1. Joep Meloen

  Dit is toch het landhuis van de eigenaar van Princess spullen, Aac Ouborg ? Het landhuis was te huur voor prive personen, maar begrijp dat ze nu een betere formule hebben bedacht. Hoop dat ze succes hebben, is goed voor het eiland op dit moment.

 2. Tjesus wat een reactie weer van @ Clapas om mens en dier weer zo uiterst subtiel neer te zetten.
  Lars Keus, ik denk dat hij dezelfde kok is die bij 212 werkt in A’dam, ik heb daar een 1/2 jr geleden gegeten (Amstel). Ik wens hem sukses. Er zijn vind ik zelf al een flink aantal goede rests in de Penstraat waar overigens genoeg donkere mensen (wel zonder honden) komen.
  Hoe stupid kun je toch zijn.

 3. ericlapas

  Nultwintig? dat is toch het netnummer van Amsterdam? Laten we hopen dat dit niet een subtiele boodschap is van negers en honden niet welkom. Ik kan mij die tijd nog herinneren, toen waren we zo strijdbaar en zo trots. Wie kan zich dat niet meer herinneren? Black is beatiful, Black power, ga zo maar door.

 4. Goede ontwikkelingen!

  Zou Hard Rock hotel / casino daar ook niet in de buurt komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *