ParadiseFM | Bon Bini 2 komt naar Curacao

De film komt aan het eind van dit jaar, op 13 december uit in Nederland.

De film met Jandino in de hoofdrol, Bon Bini Holland 2 komt naar Curacao. Na de release van de komedie in Nederland en België, beleeft de film begin januari haar première op de ABC-eilanden en in Suriname.

Dat heeft distributeur Entertainment One bekendgemaakt. De film trok in Nederland binnen twee weken bijna 300.000 bezoekers en draait momenteel in meer dan 100 bioscopen.

Dat de film een internationale release krijgt, heeft onder meer te maken met de populariteit van hoofdrolspeler Jandino Asporaat in dit gebied. De comedian komt zelf van Curaçao en de film speelt zich ook gedeeltelijk op hier af.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Bon Bini 2 komt naar Curacao

 1. Wat een gezwets weer hier zeg. Echt een stel reguurders die weer zoals gewoonlijk op elkaar reageren., zonder iets zinnigs uit te kramen.
  Nou laat ik als witte man al 15 jr met mijn zwarte vrouw in alle geluk en joy samen zijn.
  Overigens is de cast behoorlijk gemengd leuke mensen van Curacaosche en Surinaamse afkomst, van Tania Kross, Jörgen Raymann, Tan etc etc. zoals het ook hoort one big family.
  Jullie zijn echt onaangename racisten hier op dit forum. Wanstaltig.

 2. Volgens @Brian S. “Witte mannen houden er niet van om een brother te zien met een witte vrouw…”. Ik zie wel vaak dat de succesvolle (rijke) brothers voor een blanke chick kiezen of dat bewust is weet ik niet.

  Ik had vroeger ook een blanke vriendin en wat ik mij kan herinneren vooral in deze tijd was dat zij wou dat na de jaarwisseling bij haar ouders op bezoek gingen om even wat te drinken en voor een potje klaverjassen en bridge. Ik verveelde me dood om eerlijk te zijn.

  Daar en tegen, al mij zwarte vriendinnen hebben zoiets van fuck the parents, “despues di tiru tin tiru”.

 3. @eric, Witte mannen houden er niet van om een brother te zien met een witte vrouw… daarnaast moet het gaan om onze Nubian queens! Wat anderen ervan denken is niet belangrijk!

 4. Volgens @Brian S, “Jammer dat de het vrouwelijke hoofdpersoon weer een witte dame is. ” Deze film is gemaakt voor de Nederlandse markt, denk niet dat de Hollanders daar geld betalen om twee negers het met elkaar te zien doen.

 5. Jammer dat de het vrouwelijke hoofdpersoon weer een witte dame is.

  We zien te weinig dat de vrouwelijke hoofdpersoon donker is… of het een dame van lichte zeden, een crack gebruiker of moeder met kinderen met verschillende mannen.

  Je ziet dat ook bij commercials op Curacao. Vrijwel nooit een donkere man met een donkere vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *