ParadiseFM | Buitenlandse bedrijven jagen op personeel raffinaderij

Vorige maand verscheen er veelvoudig een advertentie van een Nederlands wervingsbureau en recent werd er zelfs gezocht naar personeel voor een raffinaderij in het Midden-Oosten | Antilliaans Dagblad

Steeds meer internationale bedrijven werven actief personeel op Curaçao. Het gaat dan voornamelijk om personeel dat momenteel bij de raffinaderij werkt.

Vorige maand verscheen er veelvoudig een advertentie van een Nederlands wervingsbureau en recent werd er zelfs gezocht naar personeel voor een raffinaderij in het Midden-Oosten.

Volgens Caribisch Netwerk kan dit een groot probleem worden: steeds meer mensen stappen door de onzekere toekomst hier op, maar als de raffinaderij ooit wel weer op volle toeren moet gaan draaien, is er geen personeel meer.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Buitenlandse bedrijven jagen op personeel raffinaderij

  1. Ik zou zo snel mogelijk zo’n kans pakken. De toekomst van Isla is onzeker en het is duidelijk dat Klesh geen zin heeft om al het personeel over te nemen.

  2. Abraham Mossel

    Kijk die liliputer cq tuinkabouter Cova zitten, hij komt niet eens met zijn kabouter beentjes bij de grond en die is de redder in nood, laat mij niet lachen hij weet het verschil van een Appel of een Peer niet eens, lang leven de kontkruimel Cova de kontelikker van Maduro.

  3. Mocht het waar zijn , zou ik zeggen inpakken en weg wezen .

  4. Kunnen we die bedrijven er niet Terror Cova gratis bijgeven?

    Deze schreeuwende tuinkabouter heeft alleen maar vernielingen aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *