ParadiseFM | Centrum afgesloten

Heeft te maken met het veiligheidsplan van afgelopen vrijdag om te voorkomen dat er weer plunderingen en brandstichtingen plaatsvinden | Antilliaans Dagblad

Punda en een deel van Pietermaai werden gistermiddag voor enige tijd afgesloten door militairen.

Dit heeft te maken met het veiligheidsplan dat afgelopen vrijdag is ingesteld om te voorkomen dat er weer plunderingen en brandstichtingen plaatsvinden op het eiland.

Minister van Justitie Quincy Girigorie gaf gisteren aan dat Nederlandse militairen worden ingezet om de politie te ondersteunen met het handhaven van de openbare orde.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Centrum afgesloten

  1. Eeh, @Abraham er staat ‘afgesloten door militairen’. Goed lezen bro.

  2. Abraham Mossel

    Wat een verstand heeft onze regering, de bobo’s sluiten het centrum af??. met 1 politie auto en 1 politie agent, tjonge tjonge wat zijn we weer slim bezig om je zelf voor schut te zetten, als je er twee politiehonden bij zet weet je zeker dat geen hond door komt?.

  3. ericlapas

    Wij slaan nu echt door in dit land voor een enkele demonstrant wordt gelijk alles dichtgegooid en gaat iedereen naar de hoogste staat van paraatheid.

  4. Curacao revisited

    ok en waar moeten Chos Romero en Reinald Curiel nu gaan happy houren? Wij moeten alles wel binnen proporties blijven zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *