ParadiseFM | Churandy weer meest positieve bekende Nederlander

Churandy Martina | ParadiseFM

Atleet Churandy Martina is net als twee jaar geleden uitgeroepen tot meest positieve bekende Nederlander.

Dat blijkt uit een onderzoek dat Mark Verhees, schrijver en spreker op gebied van positiviteit, heeft gehouden onder zijn 600.000 volgers.

De Curacaoenaar verloor in augustus zijn Europese titel, maar hij ook toen bleef hij positief. Ook verloor hij een maand eerder zijn vader, maar kon een nationaal record behalen.

“Ik rende een nationaal record met de jongens op de 100m en toen kwam het vreselijke nieuws dat papa is overleden. Ik moest nog de 200m rennen en heb mijn best gedaan om een goede ronde te maken. Het was ontzettend moeilijk, maar haalde alsnog mijn tweede beste tijd van het seizoen. R.I.P. papa, de meest positieve man op deze planeet!”, aldus Churandy over zijn vader.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Churandy weer meest positieve bekende Nederlander

 1. Je houdt je lekker van de domme, altijd lachen, regelmatig hardlopen, af en toe voor de camera verschijnen en verdien een hele leuke grote appel voor de dorst.
  Meestal kom je zo verder dan hoog van de toren blazen.

 2. Abraham Mossel

  men kan praten wat men wil, maar hard lopen kan hij wel, dat hij zich voor een politieke mestkar laat spannen die alleen maar achteruit loop ( MFK/KFO ) is jammer.

 3. Juist, Beflapas.

  Alleen is Martina zo oliedom, dat zijn manager waarschijnlijk meer verdient dan Martina zelf.

 4. Moet zeggen dat Martina dat financieel goed weet uit te buiten
  @Bert. Dan is hij toch niet zo dom als jij beweert.

 5. Dit is een welverdiende prijs, Martina voldoet aan het ideaal beeld dat de Nederlander van de neger heeft, dom en altijd blij. Het is wel te hopen dat Martina een betrouwbare manager heeft, anders houdt hij na zijn carrière niets over..

 6. Omdat men in Nederland geen weet heeft van zijn banden met de MFK mafia.

  Martina is zo dom dat hij precies past in het Nederlandse beeld van de Curacaoenaar als domme mondi monkey met een hoge aaibaarheidsfactor.

  Moet zeggen dat Martina dat financieel goed weet uit te buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *