ParadiseFM | Cinex al maanden bezig met koop Plaza Hotel

Ramon Koffijberg zegt erg blij te zijn met de koop door Bolero. Cinex begeleidt de investerdeerder de komende tijd nog.

Cinex was al zeker negen maanden bezig met het regelen van de koop van het Plaza Hotel. Dat legt Ramon Koffijberg van Cinex uit.

Bolero benaderde Cinex via Facebook om hulp te vragen bij het proces van de koop op de veiling. “Wij zorgen er dan voor dat een investeerder op de veiling terechtkomt met de juiste tools en kennis”, zegt Koffijberg.

Het is volgens Koffijberg niet altijd makkelijk voor buitenlandse investeerders om te investeren op het eiland.In het geval van het Plaza Hotel: het hotel is gebouwd op de boogjes dat gebied is van Land Curacao, ook is de toren van het Plaza hoger dan de andere bebouwingen in de binnenstad. Daarbij komen nog de normale regelingen, wetten en vergunningen. Koffijberg zegt erg blij te zijn met de koop door Bolero. Cinex begeleidt de investerdeerder de komende tijd nog.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Cinex al maanden bezig met koop Plaza Hotel

  1. Plaza moet gewoon gesloopt worden..

  2. “Cinex begeleidt de investerdeerder de komende tijd nog.” Het is te hopen dat Cinex ook blijft toe zien dat de eigenaren niet alle winst in eigen zak stoppen en niet meer in het hotel blijven investeren. Anders blijft de geschiedenis zich herhalen, miljoenen niet afgedragen sociale premies en niet betaalde water en electra rekeningen.

  3. Ach, Koffijberg steekt zichzelf maar weer eens een veer in zijn reet.

    Anderen kunnen dat niet, om de simple reden dat Ramoncito met zijn belastinggeld verkwistende took tot op heden geen enkele investeerder naar het eiland heeft weten te halen.

    Ondanks al zijn snoepreizen. Al gaat het hardnekkige gerucht dat hij daarop meer tijd aan de bar en in bed doorbrengt, in steeds wisselend vrouwelijk gezelschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *