ParadiseFM | Container met goederen afgeleverd aan het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn

Schoolbesturen worstelen al jaren | Jeu Olimpio

De Stichting Help de Schoolkinderen van Curaçao samen met de Stichting Help Curaçao hebben gisteren een container afgeleverd aan het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn.

De container werd in aanwezigheid van minister Hensley Koeiman geopend bij het Buurtcentrum Sta. Rosa. De inhoud van deze container bestond uit 12 bedden met dakje en speelruimte, 16 stapelbedden, 24 kantinetafels en 20 kantinestoelen.

Deze goederen worden beschikbaar gesteld aan verschillende maatschappelijke en sociale instellingen op Curaçao. Deze goederen worden geheel belangeloos beschikbaar gesteld door scholen en instellingen in Nederland.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Container met goederen afgeleverd aan het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn

 1. De Rechtsstaat

  Was een mooie fotoshoot voor deze inepte minister.

  NOT…!

  Intriest hoe deze o.b.v. de noodzaak van de zwakken in de maatschappij op zulke “score toer” gaan.

 2. Fred Schiedam

  De regering, de minister, het parlement moeten zich de ogen uit hun kop schamen dat 28 bedden, 24 tafels en 20 stoelen niet door hen betaald konden worden maar door Nederlanders in Nederland als ontwikkelingshulp gegevn moesten w0rden.

  Deze politici hadden bij wijze van paascadeau uit hun eigen budget kunnen betalen i.p.v. minder nodige dienstreizen naar het verre buitenland te ondernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *