ParadiseFM | Criminaliteit door corona-maatregelen flink gedaald

De daling is te zien vanaf de eerste maatregelen die de overheid nam om mensen meer thuis te houden | Persbureau Curacao

Volgens de Curaçaose politie is de criminaliteit op het eiland als gevolg van de verschillende corona-maatregelen flink gedaald.

Daarbij gaat het onder meer om diefstal, inbraken en overvallen. De daling is te zien vanaf de eerste maatregelen die de overheid nam om mensen meer thuis te houden.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Criminaliteit door corona-maatregelen flink gedaald

 1. Joep Meloen

  Het is natuurlijk ook lastig om bedrijven te overvallen die gesloten zijn. Alhoewel, dit eiland staat nu niet bekend om de echt snuggere overvallers, dus wat niet is kan nog komen.

  Maar ben het met de anderen eens, overal ter wereld kun je zien wat er gebeurt op het moment dat het volk niets meer te eten of te drinken heeft, dan slaat de vlam in de pan. En dat is gewoon logisch, men heeft niets meer te verliezen, men wil gewoon eten.

  Het is voor mij moeilijk te bevatten dat we hier politiek leiders hebben die ‘s avonds thuis kunnen komen, hun bankafschrift bekijken, met een glimlach zien dat er weer een bak geld is gestort, om dan een fles wijn open te trekken en aan het eten te gaan zonder ook maar 1 moment te denken aan degenen die momenteel niets te eten hebben.
  Dan moet je toch wel een uitermate gevoelloos zijn.

 2. Abraham Mossel

  Hoe lang nog ?, Als de nood het hoogst is de redding nabij is het spreek woord, maar dat geld niet voor Curacrim als die verdomde MAKAMBA niet over de brug komt met 775 miljoen florijn, dan breekt op zeker de pleuris uit, maar laat het klotjes volk dan wel bij de gene die de staats kas hebben geplunderd 2010 / 2012 de ruiten en auto`s in en aan diggelen gooien.

 3. Wacht maar totdat de mensen straks echt geen geld meer hebben om te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *