ParadiseFM | CTB start Customer-Service Training voor taxichauffeurs

De taxi’s op het eiland zijn al jaren in opspraak

De Curaçao Tourist Board gaat dertig taxichauffeurs een klantvriendelijkheidstraining geven. Dit om het toeristisch product op het eiland te verbeteren.

De cursus gaat onder meer over het omgaan met moeilijke situaties, effectieve communicatie en ‘going an extra mile’.

De taxi’s op het eiland zijn al jaren in opspraak. Dit naar aanleiding van berichten over UBER en klachten van passagiers over de tarieven en onvriendelijke chauffeurs.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | CTB start Customer-Service Training voor taxichauffeurs

 1. Trots op Curaçao

  Uber all…. 😉

 2. Ik moet zeggen, als ik in het buitenland ben, vind ik het niet erg om de taxi chauffeur een flinke fooi te geven maar hier op Curaçao heb ik het gevoel dat ik door die lui beroofd wordt vreemd genoeg.

 3. Eens @Jan dat die meters er moeten komen maar daar gaat de CTB niet over. Dit is een prima actie!

 4. Juist Jan, en dan liever vaste tarieven dan een fraudegevoelige meter die ook defect kan raken of defect kan worden gemaakt.

  Zoals op veel andere bestemmingen, zet een booth neer waar je heen gaat en je bestemming doorgeeft, die booth zoekt op basis van zones het tarief op dat je ter plekke betaalt waarbij je een bon krijgt met verwijzing naar een taxi.

  Het haalt de incasso en daarmee de fraudemogelijkheid weg van onze taxistas, waarvan de meesten niet uitblinken door kennis en nog minder door integriteit.

  Waarom we dit nog niet hebben? Door de macht van de taxi mafia die liever doorfraudeert.

 5. CTB kan beter ijveren voor de invoering van taximeters en/of vaste tarieven voor populiare bestemmingen.

 6. Going an extra mile deden ze al, door excessief (bovenmatig voor mondi bewoners pa ariba, te veel voor mondi bewoners pa abou, di mas voor de nog verdere mondi) te declareren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *