ParadiseFM | Curaçaose regering wil anti-drone apparatuur aanschaffen voor gevangenis

Een deel van die acties worden niet aan de pers gemeld, zo stelde de minister

De Curaçaose regering gaat een anti-drone apparaat voor de gevangenis kopen. Dat heeft minister van Justitie Quincy Girigorie gisteren bekend gemaakt.

Op die manier willen ze de overlast tegengaan van drones die vanuit de lucht pakketjes de gevangenis in laten valen. Een deel van die acties worden niet aan de pers gemeld, zo stelde de minister. Ook kon hij geen cijfers geven hoe vaak het gebeurt.

Maar het is een probleem dat blijft aanhouden en daarom gaat men speciale anti-drone apparatuur aanschaffen, aldus de minister.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Curaçaose regering wil anti-drone apparatuur aanschaffen voor gevangenis

 1. Gezien de hoge investering zal het wel weer een vriendje zijn die het levert.

  Professioneel drone detectie kost aardig wat. Zeker als jammen niet mag, dan wordt het een heel duur project. Is het niet handiger het geld te steken in salaris en educatie van het personeel daar?

 2. ericlapas

  Gaat de minister hierover? Wat doet Urny Floran dan, behalve de hele dag op zijn reet zitten. Tegenwoordig kan je voor een paar tientjes een zelfbouw doos voor drone jammers kopen.

  Wij moeten onze jongeren leren om met moderne techniek om te gaan en ophouden met die flauwekul van “obra di man” en “sinja traha pastechi ku koi dushi”.

 3. Brian Mariano

  Het is makkelijker een drone in de gevangenis te krijgen dan mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *