ParadiseFM | Curoil garandeert benzinevoorraad

Volgens Curoil is er echter een grote voorraad en garanderen zij voorlopig dat er benzine en diesel genoeg is | Foto Anoniempje

Curoil garandeert dat er genoeg benzine en diesel is. Er staan vandaag lange rijen voor benzinepompen, omdat Isla-medewerkers dreigen de toevoer van benzine en diesel stop te zetten.

Dit doen zij omdat ze duidelijkheid willen over hun salaris dat betaald moet worden vanaf een rekening van de Girobank.

Volgens Curoil is er echter een grote voorraad en garanderen zij voorlopig dat er benzine en diesel genoeg is.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Curoil garandeert benzinevoorraad

 1. @ Trui,

  Ook jij hebt kennelijk niet op zitten letten. Aantal jaren geleden heeft Curoil speciaal voor dit soort gevallen een grote olietanker aangeschaft. Het ding zit propvol brandstof en drijft voor kust van Aruba. Met die brandstof kan dit eiland grofweg een half jaar tot driekwart jaar vrolijk rondtuffen.
  Voorts hebben we dan nog de tanks die naast de brug aan de zijde van Otrabanda zijn gebouwd. Ook die waren en zijn speciaal voor brandstof, hebben niets te maken met de raffinaderij.
  Dus het ontgaat mij volledig waarom je dit soort opmerkingen moet plaatsen.

 2. Slim hè die primitieve Chavista vakbondsleiders? Middenin de voor Curaçao zo belangrijke onderhandelingen met een mogelijk geïnteresseerde investeerder halen zij dit soort fratsen uit. Hoe dom kun je zijn. Juist hierom zijn eerdere onderhandelingen met een andere geïnteresseerde groep mislukt. Diep triest. Ze willen zekerheid. Laten ze eerst eens beginnen om iets aan hun idiote gedrag te veranderen.

 3. En de Klesch groep kijkt toe en ziet hoe “betrouwbaar” de werknemers en vooral de vakbonden zijn. Ik zou me nog maar eens bedenken voor er hier in de raffinaderij wordt geïnvesteerd.

 4. ‘Curoil garandeert…’

  Dat zei CBCS ook, over Girobank.

 5. Wat een mooie foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *