ParadiseFM | Dannawi voorzitter Democratische Partij

De partij wil samen met Dannawi een halt toebrengen aan de afbreuk van de samenleving die volgens de partij momenteel gaande is | Extra

Gassan Dannawi is aangesteld als nieuwe voorzitter van de Democratische Partij. Dat heeft het bestuur van de politieke partij bekend gemaakt. Dannawi is oud-Statenlid voor de partij MAN.

De partij wil samen met Dannawi een halt toebrengen aan de afbreuk van de samenleving die volgens de partij momenteel gaande is. Dat wil de partij onder meer doen door de bevolking een reeks cursussen aan te bieden.

Dat gebeurt in samenwerking met universiteit ICUC en betreft onderwerpen als ‘politieke ideologie en persoonlijke ontwikkeling’, ‘politieke geschiedenis’ en ‘autonomie’.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Dannawi voorzitter Democratische Partij

  1. Met die overloper als partijvoorzitter is het nu echt afgelopen met de DP.

  2. Weer die party hopper? Dacht dat de DP een slimmere partij was. Deze man blijft van de ene naar de andere partij overlopen puur voor eigen eer en glorie. Ook een van de architecten die de vorige verkiezingen een halt toe wilde roepen. Lekker democratisch voor een Democratische Partij. Zero points bij de eerstvolgende verkiezingen.

  3. Ja, ik weet zeker dat degenen die de “afbreuk aan de maatschappij” bewerkstelligen absoluut geïnteresseerd zullen zijn in een cursus politieke ideologie en persoonlijke ontwikkeling en politieke geschiedenis’ en ‘autonomie’….
    Pffff..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *