ParadiseFM | De Curaçaose rechtbank wil Roberto Pelicano horen

De getuigenis van Pelicano heeft naar alle waarschijnlijkheid geen gevolgen voor die straf, wel voor een mogelijke schadevergoeding | Persbureau Curacao

De Curaçaose rechtbank wil op 6 juni de Italiaanse advocaat-generaal Roberto Pelicano horen. Dat gebeurt op verzoek van de advocaten van oud-minister president Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs.

Volgens de advocaten zou de Italiaan een ander licht werpen op een deel van de bewijslast die het Curaçaose OM heeft aangedragen bij de zaak tegen Schotte en Van der Dijs.

De oud-premier zit momenteel een gevangenisstraf van drie jaar uit. De getuigenis van Pelicano heeft naar alle waarschijnlijkheid geen gevolgen voor die straf, wel voor een mogelijke schadevergoeding.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | De Curaçaose rechtbank wil Roberto Pelicano horen

 1. Aha drechi je geeft het toch toe, dat dat stuk ongeluk en moordenaar schoft schotte het eiland heel veel gekost heeft.

 2. Drechi zegt: “…Zal ik je minstens een ex Minister President opnoemen die het land ook minimaal hetzelfde heeft gekost?…”

  Nuff said

 3. Drechi Pa Bosnan Tur

  Piet Piet Piet……
  Wie in een glazen huis woont, moet niet eens met veren gooien, laat staan met stenen, en zeker geen keien….
  Zal ik je minstens een ex Minister President opnoemen die het land ook minimaal hetzelfde heeft gekost?
  En die heden ten dage, namens ook namens de huidige jongens nog steeds voor veel ellende zorgt, middels zijn ettelijke goedbetaalde Commissariaten, Adviseurschappen, rechterhand-constructies, Expertise, om kort te gaan doorgaat tot het gaatje? Als we DIE beerput opentrekken jongen………….
  Je weet best over wie ik het heb!!!

 4. Schadevergoeding???? hij moet het Land Curacao nog heel veel schadevergoedingen betalen, het geld wat hij het land gekost heeft is door hem nooit meer terug te verdienen. hij zal dus als hij al vrij komt nooit meer iets kunnen bezitten. hij heeft het land op sterven na dood gemaakt. zelfs nu kost hij nog heel veel!! Zullen we het ook eens over de verkiezingsfraude gaan hebben Gerritje? dan zullen er gelijk weer een paar jaar aan straf bijkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *