ParadiseFM | Deel Punda vanochtend afgesloten

Pueblo Soberano heeft zich van de demonstratie gedistantieerd

De politie sluit vanochtend een deel van Punda af voor gemotoriseerd verkeer. Dat gebeurt vanaf de Theaterstraat. Dit heeft te maken met een oproep voor een vreedzame demonstratie door de beweging Forsa Revolushonario Korsou.

Deze revolutionaire beweging wil vanaf vanochtend 7 uur demonstreren bij Fort Amsterdam tegen de regering-Rhuggenaath en het huidige parlement dat in hun ogen anti-democratisch en dictatoriaal handelt.

De oproep voor de manifestatie is gedaan door Calvin Jansen, Tony Pasial en Lucha Rosales, de laatste is namens Pueblo Soberano assistent voor Jaime Cordoba in het parlement. Pueblo Soberano op haar beurt heeft zich van de demonstratie gedistantieerd.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Deel Punda vanochtend afgesloten

 1. De geschiedenis herhaald zich .

 2. Volgens @Brian S, “Wel opvallend dat hij makambas haat maar zelf met een makamba getrouwd was.” Nou Brian ze zeggen weleens, als je lang genoeg leeft dan maak je wel alles mee.

  Zo had ik in Nederland om precies te zijn in Helmond (een achterlijke buurt) een racistische buurman. Met racistisch bedoel ik echt van de ergste soort (zijn ouders woonden nog in Zuid Afrika).

  Deze man was, schrikt niet, getrouwd met een zwarte vrouw. Het zou best de reden kunnen zijn waardoor hij Zuid Afrika was ontvlucht.

  Toevallig kwam ik zijn vrouw een keer bij de bakker tegen en wij begonnen een praatje dus vroeg ik, waarom ben je nou met zo een racist getrouwd?
  Vind je dat niet erg? Nou zei ze, de seks is goed, ik dacht hé wat weet nou zo een dikke blanke boer van een vrouw bevredigen?

  Ze vertelde, hij haat zwarten zo erg dat hij mij altijd op zijn hondjes pakt en zet alle haat er in. Hij denkt dat hij mij vernederd en pijn doet, maar ik vind het juist lekker.

 3. Misschien hebben ze wat volgers die eerst volgelopen zijn. anders gaat toch geen enkel normaal mens daar naar toe.

 4. Lucho Rosales is assistent van Jaime Cordoba, Cordoba is een karikatuur van een politicus. De man had minder stemmen dan nummer 2 op de lijst maar wilde kost het wat het kost zijn zaken vullen als parlementariër.

  Van Calvin Jansen weten wij dat het een chagrijn is. De man kijkt voortdurend alsof hij last van aambeien heeft. Lucho Rosales en de andere PS leden proberen nog een beetje mee te liften op de hype die de blaaskaak Wiels heeft gecreëerd.

 5. De laatste is namens Pueblo Soberano assistent voor Jaime Cordoba in het parlement.

  Die functie is gecreeerd voor mensen die nergens anders een baan kunnen krijgen.

 6. Hmmmm ondertekend door Lucho Rosales?!…Is Lucho niet lid en sympathisant van Pueblo Soberano (PS)?…Kreeg Lucho niet een kans van Helmin Wiels om “carriere” binnen de politiek te maken (hij is nu parlement medewerker voor PS)?…Is Jamaloodin (MFK lid) niet betrokken bij de moord van Helmin Wiels?…Werd Schotte niet door RST ondervraagd over het plannen van moord van Helmin Wiels?…Het kan niet gekker worden!

 7. Die Lucho Rosales kom je ook altijd overal tegen wanneer er geweld is.
  Mislukte PS’s. Wel opvallend dat hij makambas heet maar zelf met een makamba getrouwd was en er kinderen mee kreeg. Deze makamba madam was het geweld zat en vluchtte naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *