ParadiseFM | Directer communiceren om muggenprobleem aan te pakken

Dit jaar willen zij dat mensen op cruciale plekken zoals buurtcentra of kerken gaan informeren over het elimineren van broedplaatsen.

Het ministerie van GMN wil dit jaar effectiever met het muggenprobleem omgaan. Dat zegt Laniel Tromp van het ministerie.

Eerdere jaren werden er brochures verspreid of advertenties in media geplaatst om de bevolking bewust te maken van de gevaren van muggenziektes. Dit jaar willen zij dat mensen op cruciale plekken zoals buurtcentra of kerken gaan informeren over het elimineren van broedplaatsen.

Ook zijn er twintig inspecteurs die de huizen langsgaan om te controleren op stilstaand water, maar volgens Tromp is dit vaak nutteloos. Enkele dagen later ligt de tuin alweer vol met lege autobanden of blikken waar water in kan blijven staan.

Van sancties is geen sprake, omdat dit wettelijk niet mogelijk is. Tromp zegt dat het bovendien te lang zou duren om dit nu door te voeren.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Directer communiceren om muggenprobleem aan te pakken

 1. Waarom niet bestrijden. Alles plat spuiten

 2. 20 inspecteurs die op pad gaan, maar nagenoeg heeft dit geen zin.
  Wij YDK zal het nooit leren, kijk maar in de rooy en in de mondi. Een troep aan rotzooi.
  Ga maar lekker door jongens,er is toch geen sanctie dus gooi je tuin maar vol met ouwe banden en bierblikkjes. Je zullt het toch niet in je zak voelen.
  Dit is puur werkverschaffing voor 20 inspecteurs die ook nauwelijks gecontolleerd kunnen worden of ze hun werk wel of niet naar behoren hebben uitgevoerd daar ze niet eens een aanmaning hoeven uit te schrijven.
  Wat voor zin heeft dit poppenkast?????
  of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *