ParadiseFM | Dode bij botsing motoren op Julianabrug

Een motor zou een ander hebben aangereden, terwijl ze beiden op volle snelheid reden. De aangereden motorrijder is overleden. De andere persooon ligt in het ziekenhuis | Persbureau Curacao

Vanochtend iets na drie uur heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Juliananbrug. Daarbij waren twee motorrijders betrokken.

Volgens de politie is uit eerste onderzoek gebleken dat het ongeluk is veroorzaakt doordat de twee veel te hard reden. Een motor zou een ander hebben aangereden, terwijl ze beiden op volle snelheid reden. De aangereden motorrijder is overleden. De andere persooon ligt in het ziekenhuis.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Dode bij botsing motoren op Julianabrug

 1. Een van deze twee randdebielen op wielen is overleden, de andere op kosten van de gemeenschap naar Colombia overgevlogen voor een peperdure behandeling.

  Beiden van het type tattoos, oorbellen en gouden tanden. Crimineel tuig.

 2. Opgeruimd staat netjes. Weer 2 motoren minder op de wegen. Zal er geen traan om laten. Ben nog in staat om respectloos de bloemen weg te halen die door nabestaanden gelegd worden. Klinkt cru en is het misschien ook wel, maar zo denk ik en mogelijk anderen er ook over.
  Onverantwoord die lui. Zag laatst een motorrijder met een klein kind achterop. Beiden zonder helm, korte broek en slippers aan de voeten.
  Nat wegdek en slippend de weg oprijden. Tegemoet komende auto moest uitwijken en die achterlijke motorrijder nog lachen ook. Al slippend, met kind achterop, zijn weg vervolgend.
  Een goede motorrijder heeft respect voor zijn motor, passagier en mede weggebruikers.

 3. Wie is de volgende? Dus vooral geen helm dragen, geen beschermende kleding en als een randdebiel blijven rondscheuren / inhalen! Kan ik aandelen El Tributo kopen?

 4. Volgens de politie is uit eerste onderzoek gebleken dat het ongeluk is veroorzaakt doordat de twee veel te hard reden. Een motor zou een ander hebben aangereden, terwijl ze beiden op volle snelheid reden. De aangereden motorrijder is overleden. De andere persooon ligt in het ziekenhuis.

  Deze heren willen graag de Darwin Award winnen.. Ze doen wel mee!
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Darwin_Award

 5. De snelheid van motors op deze rots is omgekeerd evenredig met de intelligentie van hun bestuurders.

  En dan durven deze randdebielen op twee wielen nog om respect te vragen ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *