ParadiseFM | ‘Door komst Jamaloodin breekt een nieuwe fase aan in onderzoek Maximus’

Maximus verdachten George Jamaloodin en zijn halfbroer Robbie dos Santos

De uitlevering van George Jamaloodin betekent een nieuwe fase voor het onderzoek Maximus, het onderzoek naar de intelectuele daders achter de moord op Helmin Wiels.

Dat stelt woordvoerder van het Openbaar Ministerie Guillano Schoop. Jamaloodin is een van de personen die ervan wordt verdacht opdracht te hebben gegeven voor de moord en ook te hebben betaald voor de moord. Het OM kan nu Jamaloodin weer op het eiland is, gaan verhoren. Schoop hoopt dat het onderzoek hierdoor sneller zal verlopen.

Waar de ex-minister wordt vastgehouden, kan Schoop niet zeggen. Ook kan hij geen uitspraken doen over de veiligheid van de Jamaloodin en of hij op Curacao blijft. Jamaloodin werd vandaag vanuit de Venezuela overgebracht naar Curacao.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | ‘Door komst Jamaloodin breekt een nieuwe fase aan in onderzoek Maximus’

 1. @redactie Curaçao en @Johan,
  Toch wel bijzonder dat de KKC-redactie bezwaar maakt tegen het noemen van Dolfijn FM na een reactie van Nardy Cramm het noemen van naam en toenaam verdedigd (https://www.knipselkrant-curacao.com/kkc-io-so-overzicht-lob-en-wob-verzoeken-openbaarheid-van-bestuur/).

  Duidelijk is dat de MFK in 10-10-10 niet het mandaat van de kiezer had en door coalitievorming en steun van o.a. organisaties zoals Dolfijn FM in het zadel werd gehouden zodat genoemde leden van de partij zich te buiten konden gaan met gemeenschapsgelden.

 2. De Rechtsstaat

  Gelukkig is in deze zaak het aanhoren van de persvoorlichter van het OM volledig uitgesloten.

  Draagt bij aan het objectief en ter zake communiceren met de maatschappij.

 3. redactie curacao

  Beste Johan,

  We bedoelen in dit geval het aanvallen van DolfijnFM als nieuwsbron, we vinden het het aanvallen van ingezonden stukken schrijvers en andere content-suppliers en reageerders in het algemeen geen goede ontwikkeling. We vragen derhalve onze lezers zoveel mogelijk ontopic te blijven.

  Vriendelijke groeten
  KKC redactie

 4. Beste redactie, er is hier geen sprake van messengers (in de zin van reageerders) aanvallen.

  Wat zeer terecht gemeld wordt door Brian S. is dat er mensen zijn die zich bij volle verstand hebben gelieerd aan de MFK mafia om daar financieel voordeel uit te halen.

  Stella van Rijn, die door haar vrijage met Schotte ondanks een waardeloos CV de dikbetaalde functie van secretaris generaal kon krijgen, is daar een goed voorbeeld van.

  Ramsay Soemanta, die zich verlaagde door de laffe privefotoslaaf van Schotte te worden ook.

  Samen hebben ze miljoenen gemeenschapsgeld over de balk gegooid.

  Als die MFK vervolgens als een criminele organisatie ontmaskerd wordt, dient er met low lifes als van Rijn en Soemanta afgerekend te worden, net zoals we dat in 1945 met de NSB gedaan hebben.

  Maar Stella van Rijn zit nog steeds in Forti, en Radio Dolfijn stoort zich niet aan het wanstaltig gedrag van Ramsay Soemanta en heeft hem bijna full time op de payroll.

  Als we daarover niet langer publiekelijk onze verontwaardiging mogen uiten zijn we nog dieper gezonken dan ik dacht.

 5. redactie curacao

  Beste reageerders,

  Svp comments ontopic houden, het forum is niet bedoeld om messengers aan te vallen,

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 6. Dolfijnfm is 1 groot ego centrum, waar de zogenaamde dj,s alleen om de populariteit van zichzelf denken en ze maar 5 plaatje draaien die alleen zij zelf leuk vinden, dus eigenlijk is het daar het zelfde als MFK die denken ook alleen aan zichzelf, en gaan daarbij over lijken.

 7. Binnenkort gaat Radio Dolfijn uitzenden vanuit de MFK sede.

  Egon Sybrandy moet zich doodschamen.

 8. Egon heeft Ramsay al in dienst genomen

 9. Bijltjesdag.

  Ayo Stella van Rijn, ayo Ramsay Soemanta. Laffe MFKontenlikkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *