ParadiseFM | Eerste liquidatieslachtoffer van dit jaar

Dhenico Pauletta is het eerste liquidatieslachtoffer van 2019

Vanmorgen vroeg tegen 6 uur kreeg de politiecentrale de melding van een schietpartij bij een gelegenheid bij het begin van de Caracasbaaiweg ter hoogte van een autodealer. De eerste politiepatrouille ter plaatse vond een man op straat liggen met diverse schotwonden in zijn bovenlijf.

Op straat werden diverse kogelhulzen gevonden. Ambulancepersoneel kon niets meer voor het slachtoffer doen. Het gaat om de 33-jarige Dhenico Johannes Pauletta.

Volgens eerste onderzoek van de politie was Pauletta op straat met enkele bekenden toen een auto passeerde waaruit de dodelijke schoten werden gelost. Het lichaam van het slachtoffer is in beslag genomen voor nader onderzoek.

Volgens CuraçaoNieuws was Dhenico ‘Makek’ Pauletta een bekende voetballer bij Centro Dominguito. Hij is de eerste dode door een aanslag in dit prille jaar.

Bron: ParadiseFM

11 Reacties op “ParadiseFM | Eerste liquidatieslachtoffer van dit jaar

 1. Juist Brian S.

  Eerste onderzoek heeft aangetoond dat het hier om een criminele afrekening ging. Het slachtoffer kan nu gaan domino-en met Welly van Westpunt, beiden zijn naar dezelfde plek vertrokken waar het nog warmer is dan hier.

  Dus Jan, graag je condoleance verwijderen.

  Je zal maar bij zo’n crimineel in de buurt lopen wanneer hij lek geschoten wordt.

 2. Deze club Dominguito lijkt ook wel een criminele club. De topspeler was gearresteerd met drugs in zijn baggage en eerder waren er spelers betrokken bij een schietpartij in Salina. Ook hadden we de “held’ Marcelino. Speler van deze club die een man van 87 mishandelde die er uiteindelijk aan dood ging. En nu dit weer.

 3. Triest wel weer. Sterkte voor de nabestaanden.

 4. @Redactie : Danki.
  @Marlon : Mijn naam Cyril en Persona Cyril zijn Algemeen Bekend. Geen arrogantie. En ik draag geen wapen(s) en heb geen BodyGuard.
  Doet U ook mee aan Vrouwelijke uitlokkingen in plaats van on topic te blijven ?
  Genoeg.

 5. Ik moet zeggen, de berichtgeving hier veel te wensen over laat. Volgens Radio Mas was het een beroving maar als ik dit lees lijkt het een drive by shooting.

 6. Wij zijn geen mietjes. Of toch wel ?

 7. KKC commentpolis

  @Cyril, @allen: ik zit niet 24/7 te modereren. Posts kunnen wel eens een tijdje on line staan voordat ze worden verwijderd.

 8. @Esther : Lelijke Personen laten zo een commentaar achter onder soortgelijke berichten. En niet evenwichtige Moderators laten zo een commentaar wel door de beugel om het gevoel van haat / minachting in stand te houden of aan te wakkeren.
  Ouwe naam Esther. Net als Cyril. Wel groot verschil.

 9. Papi'chulo

  Hij is dood Esther. Wat ben jij voor een idioot mens

 10. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels.

 11. Joep Meloen

  Het is toch wat, voetbal was al oorlog, maar nu is het nog gevaarlijker geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *