ParadiseFM | Elf procent meer verblijfstoeristen in november

Moomba Beach | Foto Haiko de Groot

Het Curaçaose toerismebureau heeft voor wat betreft de maand november een groei van 11 procent gemeten van het aantal toeristen dat minstens 1 nacht op het eiland is verbleven, de zogenaamde ‘stay-over’ toeristen.

Het gaat concreet om 4.000 meer personen in vergelijking met vorig jaar november. In totaal verbeleven er in november 37.602 toeristen op Curaçao. Vanuit Nederland komt nog steeds de grootste groep toeristen, gevolgd door Amerikanen.

Verder kwamen er veel toeristen uit Colombia en Brazilië en viel verder de groei van het aantal Duitse toeristen op, een gevolg van een nieuwe lijnvlucht van Condor uit Frankfurt.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Elf procent meer verblijfstoeristen in november

  1. Abraham mossel

    Het C T B heeft gesproken , zij weten tot op de één 1000% persoon af wie er hier op het eiland terrorist is! of toerist, laat mij niet lachen, stelletje amateurs . Ik weet de voorspelling beter, morgen komt de wind uit west en Oost en zal het tussen de 28/ 30 graden zijn, ook zal er een aanrijding zijn tussen een snorfiets ,cq motor of auto gebeuren, voetgangers worden deze dag gespaard.

  2. Deze cijfers zijn telkens enkel een vorm van een chronische zelfingenomenheid of is het tropenkolder?

  3. Ik vind het vreemd , heel vreemd en hotels gaan dicht .

  4. @ericlapas, Beter vragen of de cijfers correct zijn. Waar slapen die extra 4000 mensen?

  5. Als ik deze cijfers zie, blijf ik mij afvragen waarom hadden wij de Jamaicaan, vriendje van Steven Martina voor 30.000NAF in de maand nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *