ParadiseFM | Er kan weer geboden worden op in beslag genomen luxe jet

De Bombardier Challenger op het vliegveld van Curaçao. Beeld © BVA Auctions

Het Openbaar Ministerie Curaçao heeft in overleg met BVA Auctions besloten om de luxe privé-jet “Challenger 601-3A/ER ” opnieuw te laten veilen. Dit omdat de hoogste bieder tijdens de vorige veiling in gebreke is gebleven met de betaling.

Het toestel werd op 30 oktober 2016 in beslag genomen in verband met een poging om met het toestel 289 kilo cocaїne te smokkelen via luchthaven Hato. De “Challenger 601-3A/ER” is een tweemotorig straalvliegtuig uit 1989 met 11 zitplaatsen voor passagiers en heeft een Amerikaanse registratie.

De online veiling is vandaag gestart en sluit op 7 maart. Het startbedrag is 100.000 USdollar.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Er kan weer geboden worden op in beslag genomen luxe jet

  1. Curacao is in trek bij mensen die bieden en geen rode cent hebben!

    Welke notaris was hier om de verkoop te doen?

  2. @Lapas, nog beter is om het geld te besteden aan drugspreventie op scholen en de media. Insel Air verdient geen rooi cent meer en ook geen gratis luxe Jet. Straks willen ze ook geld om piloten een luxe Jet te leren vliegen en begint alles van voor af aan. Denk dat de overheid haar lesje nu wel geleerd heeft? Hoop het tenminste..

  3. Het is wel grappig om op te merken dat de heer Felix zich buiten zijn comfort zone, gezondheidszorg begeeft. De bedoeling is dat de opbrengst gebruikt wordt in de strijd tegen drugssmokkel. Als dit aan de failliete boedel van Insel Air wordt toegevoegd dient de opbrengst later alleen om de curator te betalen.

    Ik wil toch even de link naar de gezondheidszorg maken, wij zien allemaal wat voor desastreuze gevolgen drugsgebruik op onze jongeren en sommige ouderen heeft. Wellicht een idee om een deel van de opbrengst aan afkickcentra of tandzorg voor deze verslaafden te besteden.

  4. Felix Pinedo

    Waarom kan dit vliegtuig niet aan Insel Air over gedragen worden eventueel voor een simbolisch bedrag? Met dit vliegtuig kan Insel Air snelle vluchten aanbieden voor speciale tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *