ParadiseFM | Ex-minister Jamaloodin wil dat zijn reputatie wordt gezuiverd

Het OM heeft om zijn uitlevering gevraagd aan de Venezolaanse autoriteiten en het hoogste gerechtshof in dat land heeft dat toegestaan. Maar regels en procedures zouden de uitlevering nog in de weg staan | Foto Bea Moedt

George Jamaloodin heeft via zijn advocate Alicia Blonk een civiele procedure bij het Gerecht van Eerst Aanleg ingediend waarin wordt aangegeven dat het Openbaar Ministerie verantwoordelijk is voor de schade die is aangericht aan de goede naam en reputatie van Jamaloodin.

De ex-minister werd en wordt onder meer in de strafzaak van de opdrachtgevers van de moord op Helmin Wiels genoemd als een van de verdachten maar werd niet vastgezet. In totaal is hij verdachte in een drietal zaken.

Het OM heeft hem tot op heden niet gedagvaard noch zijn er documenten overlegd. Volgens Jamaloodin kan hij zich hierdoor niet verdedigen maar zijn zijn naam en reputatie zijn door het OM beschadigd, zo meldt de Extra.

Het OM heeft om zijn uitlevering gevraagd aan de Venezolaanse autoriteiten en het hoogste gerechtshof in dat land heeft dat toegestaan. Maar regels en procedures zouden de uitlevering nog in de weg staan.

Bron: ParadiseFM

15 Reacties op “ParadiseFM | Ex-minister Jamaloodin wil dat zijn reputatie wordt gezuiverd

 1. Het is niet zijn clowneske pak maar zijn arrogante, overdreven zelfverzekerde houding op de foto, van; ´niemand kan MIJ wat aandoen, ik ben hier op Curaçao baas.´

 2. Het is niet zijn clowneske pak maar zijn arrogante, overdreven zelfverzekerde houding op de foto, van; ´niemand kan mijn wat aandoen, ik ben hier op Curaçao baas.´
  Hoogmoed komt voor de val, meneertje koekepeertje. Niemand wil jou naam ´danjeren´ dat heb jezelf gedaan!

 3. Joep Meloen

  Met zo’n kleding keuze KUN je geen goede naam hebben. Ziet eruit als de pooier van de hoek van de straat en gedraagt zich ook zo.
  Oppakken en heeeeeeeeel lang vastzetten

 4. Wat zou er eerder uit Venezuela komen, de miljoenen van Insel Air of Ramboloodin?

 5. Toch ff bellen met de Mossad. Die weten wel hoe je criminelen uit Zuid Amerika kan halen.

 6. Niet om ‘t 1 of ander maar het moet niet gekker worden zeg😩

 7. De Rechtsstaat

  Sorry, ik bedoelde een arrestatiebevel…………

 8. De Rechtsstaat

  Ja OM, wordt het niet tijd dat een dagvaarding wordt uitgeschreven met de tekst “WANTED FOR MURDER” ipv dit kat en muis spelletje langer te laten voortduren?

 9. Het OM heeft hem tot op heden niet gedagvaard noch zijn er documenten overlegd. Volgens Jamaloodin kan hij zich hierdoor niet verdedigen maar zijn zijn naam en reputatie zijn door het OM beschadigd, zo meldt de Extra.

  Als hij zich wil verdedigen en onschuldig is dan kan hij gewoon naar Curacao komen toch ipv je verschuilen in een mafia staat!

 10. George, Als jij nu de waarheid verteld. en gewoon zegt dat de oprdachtgever je vriendje Gerrit Schotte is, zal dit voor een groot deel je naam zuiveren, maar ook zal het Curacao uiteindelijk zuiveren van de echte dader Schotte.

 11. Neem aan dat het OM ook nagaat hoe Alicia Blonk betaald krijgt? Is verboden om crimineel geld te ontvangen!

 12. Natuurlijk Alicia Blonk als advocate die geen enkele vorm van integriteit kent. Daarnaast is ze ook al niet te slim aangezien de heer Jamaaloodin geen geode reputatie kent op Curacao.

  Laat het OM zowiezo hier niet mee beginnen. Pas als de heer Jamaaloodin terugkeert naar Curacao dan pas kan deze zaak beginnen. Belachelijk dat je in het buitenland zit en dan hier zaken wilt beginnen.

 13. ‘Goede naam en reputatie’?

  Ha ha ha ha ha ha!

 14. Dit klinkt misschien, maar ik ben 100% overtuigd dat de Venezolanen de uitlevering als tactiek gebruiken om voordeel te halen uit de onderhandeling van een nieuw contract voor PDVSA….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *