ParadiseFM | Extra heffing op brandstof

Het geld is nodig voor transitie naar de Klesch Group, na het vertrek van PdVSA.

De Curaçaose regering komt in april met een extra heffing op de brandstof. Onlangs is al een heffing van 2,3 cent per liter aangekondigd voor een periode van vier jaar.

Maar volgens minister-president Eugene Rhuggenaath komt daar volgende maand nog een heffing bij. Het geld is nodig voor Curaçao Refinery Utilities dat momenteel verantwoordelijk is voor de raffinaderij, na het vertrek van PdVSA.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Extra heffing op brandstof

  1. Woehaaa, je krijgt op deze rots echt wat je kiest !

  2. Volk mag bloeden voor het falen van de overheid en Politici?

    Volk mag betalen voor de Latina bysides van Van Arneman en Wiels?

  3. Moet uit de lengte of uit de breedte .

  4. Kom maar, echt je bevolking is rijk genoeg om je begrotingstekort veroorzaakt door je wan beleid te dichten. Dus waarom zou je de onzinnig uitgaves of disproportionele beloningen niet in tact laten? En nog steeds niet doorhebben dat elke verhoging ten koste gaat van de economie? Hoe vaak kan je een dikke vinger op steken voordat de bevolking je door gaat krijgen? En dan te weten dat dit een van de bestuurders is die zich niet openlijk verrijkt, maar er ook niets tegen onderneemt. Met onze vorm van bestuur is dit het minst schadelijk wat we kunnen verwachten. Doet de vraag reizen wat zou er gebeuren als er een andere topper aan het roer zou staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *