ParadiseFM | ‘Flexibeler omgaan met regelgeving livemuziek in week van CNSJ’

Ook bestaat de mogelijk tot ontheffing | Extra

Horeca die in de aanloop naar North Sea Jazz livemuziek willen organiseren, kunnen een tijdelijke vergunning aanvragen. Dat zegt minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina.

Ook bestaat de mogelijk tot ontheffing. Volgens de minister moet er rekening gehouden worden met zo’n event en is Nort Sea Jazz belangrijk voor de economie. ‘Wat ons beteft moet het mogelijk zijn in die week wat flexibeler om te gaan met de wet- en regelgeving’.

Afgelopen weekend vond de Nationale Dialoog over geluid plaats. Volgens de minister de bijeenkomst goed verlopen en zijn er meerdere speerpunten die de overheid heeft gekregen en mee laat wegen in nieuwe regelgeving. Zo wordt het maximale aantal decibellen waarschijnlijk verhoogd en wordt er gedacht om geen bouwvergunningen voor woningen af te geven in bepaalde aangeduinde uitgaanswijken.

Het Nort Sea Jazz Festival begint 30 augustus: normaliter worden er op verschillende plekken op het eiland jazzevents georganiseerd. De minister hoopt dat dat ook dit jaar het geval is.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | ‘Flexibeler omgaan met regelgeving livemuziek in week van CNSJ’

  1. De vraag is, of dit iets voor de minister is. Een hoofdcommissaris van politie had ook het één en ander kunnen uitleggen. Als het gaat om pronken met andermansveren is Steven Martina als de kippen bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *