ParadiseFM | Flink wat wijzigingen in wetboek voor Strafvordering

Als het boek wordt aangenomen is voortaan het zogenaamde ‘telehoren’ toegestaan

In het nieuwe wetboek voor Strafvordering zullen behoorlijk wat wijzigingen worden doorgevoerd. Dat meldt Amigoe.

Als het boek wordt aangenomen is voortaan het zogenaamde ‘telehoren’ toegestaan: het afdoen van kleinere zaken of een voorlopige hechtenis via beelden.

Ook wordt illegaal wapenbezit sneller behandeld en vervalt de limiet op schadevergoeding van 50.000 gulden.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Flink wat wijzigingen in wetboek voor Strafvordering

  1. Maar ondertussen weigert men corrupte policiti op te pakken, Krijgt Brian Mariano cel en hoeft nooit te zitten en kan de Isla mensen vergiftigen.

  2. De commissie vernieuwing wetboek van strafvordering was in het parlement om vragen te beantwoorden.

    De vragen van de parlementariërs gingen niet over hoe we meer boeven achter de tralies kunnen krijgen maar meer hoe zij en hun vrienden juist buiten de gevangenis kunnen blijven.

    Op de radio was het nog erger Richeron Balentin vond dat justitie toentertijd Monte (Godfather van Frente Obrero) onheus heeft behandeld. Zijn beredenering was dat Monte heel veel journalisten veel geld heeft gegeven (normaal heeft dat omkoping).

    Het verklaard waarschijnlijk waarom Richeron Balentin sinds Direct ook bij de sympathisanten van MFK en KDNT hoort, in een nieuwe auto rijdt.

    De vraag is of we nog dieper kunnen zinken, parlementariërs zijn meer bezig met hoe ze ongestraft hun gang kunnen gaan en de schreeuw lelijk van een Richeron Balentin praat hun strafbare feiten nog goed ook..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *