ParadiseFM | Foto’s voortvluchtige verdachten gepubliceerd

Foto’s voortvluchtige verdachten schietpartij Spoonz gepubliceerd

Het Openbaar Ministerie heeft vanmorgen foto’s van de camerabeelden verspreid van de twee nog voortvluchtige verdachten van de dodelijke schietpartij bij Spoonz, met de volgende tekst:

Wie zijn deze mannen afgebeeld op deze foto’s? Wat is hun verblijfplaats? Deze twee mannen zijn betrokken bij de schietpartij omgeving van discotheek Spoonz in Saliña op 25 januari 2018. Neem niet zelf actie, deze mannen zijn vuurwapengevaarlijk.

Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao en het korps Politie Curaçao (KPC) vragen uw bijzondere aandacht voor de tatoeages op de linkerhand van een van de verdachten. Op 25 januari 2018 had hij tevens een dun lang staartje in de nek.

Geef uw informatie over de verdachten aan de politie via telefoonnummer 911 of geheel anoniem via telefoon 108. ​

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Foto’s voortvluchtige verdachten gepubliceerd

 1. Is het ook doorgegeven aan opsporing verzocht in Holland?

 2. Waarschijnlijk al van het eiland af. Zo gaat dat vaak.

 3. ‘Neem niet zelf actie, deze mannen zijn vuurwapengevaarlijk.’ Advies bedoeld voor de nationale held, Alex Rosaria?

  Is Pik Pisas nog niet me deze criminelen op de foto geweest?

 4. Grote kans dat het MFK stemmers zijn.

 5. Ze zijn voor de maatschappij zoiezo misbaar, dus ik heb er geen probleem mee wanneer deze 2 inderdaad met doorgesneden keel worden gevonden.

  Dit soort halve garen ben je liever kwijt dan rijk als maatschappij. De ouders van deze misbaksels zullen wel trots zijn op de opvoeding die ze hen hebben gegeven.

 6. Ik heb ooit een documentaire gezien, “Mara Salvatrucha’”. Het ging om gang leden uit San Salvador waarvan sommigen als illegalen de VS zijn uitgezet.
  Een ex gang lid vertelde dat binnen zo een gang een structuur bestaat. De shooters zijn de laagste op de ranglijst en in principe misbaar. Het zou mij niet verbazen als deze twee met doorgesneden keel ergens aanspoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *