ParadiseFM | Gezin overvallen in woning aan de Steenmijnweg

Politie polis KPC | Jeu Olimpio

Gistermorgen vroeg kreeg de politiecentrale een melding over een overval in een woning aan de Steenmijnweg in Saliña.

Verschillende eenheden van de politie gingen naar het huis toe. Volgens de gezinsleden waren vier gemaskerde mannen de woning binnengedrongen. De bewoners moesten op de grond gaan liggen, terwijl de overvallers zelf op zoek gingen naar waardevolle zaken. Toen ze er vandoor gingen namen ze diverse gevonden spullen mee. Ook pakten ze de sleutel van een auto van het gezin en reden daarmee weg.

Het gaat om een BMW SUV. Toen ze vertrokken waren kwamen na de melding ook agenten van het Atrako Team. Er werd nog een zoektocht gehouden in de buurt, maar auto en daders konden niet worden gevonden.

In de Nilda Pintostraat in Brievengat vond een schietpartij plaats. Bij een melding daarover aan de politiecentrale werd gesproken over een gewonde die gevallen zou zijn. Ter plaatse konden de agenten geen slachtoffer vinden. Uit eerste onderzoek bleek dat verschillende jongeren in een auto reden en van daaruit op een jongen schoten.

Hij kon het navertellen, omdat hij net op tijd wegrende en in zijn huis beschutting zocht. De daders zouden al geruime tijd ruzie met hem hebben. De recherche onderzoekt het incident.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Gezin overvallen in woning aan de Steenmijnweg

  1. Ook zij hebben een fantastische opvoeding gehad en behoren tot de Dushi Hende !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *